Floki Inu fiyat analizi: Boğalar neyi hedefliyor?

İngiltere, Floki Inu’yu incelemeye alırken onlar profesyonel futbol kulüpleriyle anlaşmalar yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Köpek temalı coin’lerden biri olan Floki Inu, Londra metroları ve otobüslerindeki son reklamları için UK otoriteleri tarafından soruşturmasının konusu oldu. Ancak şaka coin’i pazarlama faaliyetlerin hız kesmeden devam ediyor, öyle ki profesyonel futbol kulüpleriyle iki yeni ortaklık duyurdu.

Floki Inu yeni ortaklıklarla büyük adımlar atıyor

Floki Inu kısa süre önce Hindistan ve İspanya’daki profesyonel futbol kulüpleriyle ortaklıklar kurduğunu duyurdu.

Floki Inu, FLOKI tokenini tanıtmak için Hint Süper Lig kulübü Kerala Blasters ve La Liga Cádiz ile bir reklam anlaşması yaptı. Bundan sonra  şaka coin’in amblemi, iki profesyonel futbol takımının formalarında yer alacak.

Kerala Blasters FC Direktörü Nikhil Bhardwaj şunları söyledi:

“Floki ile ufku açık ittifaklara öncülük ettiğimizi gösteren bir ilişki kurmaktan mutluyuz.”

Floki Inu, ortaklığını Twitter’da açıkladı ve tokeninin futbol liglerinin çektiği izleyicilerden büyük bir ilgi beklediğini belirtti.

şaka coin’in reklamları kısa süre önce Londra’nın otobüslerini ve metrolarını ele geçirmişti ve bu, İngiltere denetleyicilerinin dikkatini çekti. ASA, Floki Inu’nun reklamverenlerini kriptoyla ilgili “sorumsuz ve yanıltıcı” pazarlama nedeniyle araştırmaya başladı.

FLOKI’nin arkasındaki reklam ekibi soruşturma hakkında yorum yaptı ve Floki Inu’nun reklamını yapmak için gerekli tüm yasal yönergeleri yerine getirdiklerini iddia etti.

Floki Inu fiyatı şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000336$’ın %45 altında. Devam eden soruşturma ile Floki Inu, tüm zamanların en yüksek seviyesinin altındaki bir düşüşten kurtulmak için mücadele ediyor.

Anonim bir kripto para analisti @Crypto_McKenna, FLOKI fiyatı konusunda iyimser bir tablo çizdi ve bu görüşünü Twitter üzerinden paylaştı:

“Şaka kripto paraları, yüksek değerlerden kısıtlı düzeltmeler ve sonsuza kadar çevrilmeye mahkum olduğu döngüsel bir piyasadır. Floki, Shiba’yı geçecek”

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin