featured

IMF Başkanı, Luna çöküşü sonrası beklenmedik bir çıkış yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna çöküşünün ardından tüm gözler bir anda kripto dünyasına döndü. Hem piyasanın iç dinamiklerinde hem global çapta öngörüler paylaşıldı. Dünya ekonomisinde yaşanılan çalkantılı bir dönemde Terra sarsıntı ister istemez dikkatleri çekti. Konuyla ilgili son açıklama ise IMF Başkanı tarafından geldi.

24 Mayıs Salı günü yıllık olağan toplantısını gerçekleştiren IMF, kripto dünyasındaki son gelişmeleri de ele aldı.

Toplantıda kimsenin beklemediği bir şekilde Luna’ya yer verildi. Herkes IMF tarafından kripto piyasası kötüleneceği bekleniyordu. Ancak başkan herkesi ters köşe yaptı. IMF Başkanı Kristalina Georgieva’nın  en önemli cümlesi “Luna çöküşü sizi vazgeçirmesin” oldu.

IMF Başkanı’ndan olumlu kripto yorumu

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, Dünya Ekonomik Forumu’nun Salı günkü yıllık toplantısında, Terra’nın algoritmik istikrarlı parası UST’nin çöküşünün insanları kripto para birimlerinden vazgeçirmemesi gerektiğini söyledi. Kristalina Georgieva, daha hızlı hizmet, çok daha düşük maliyetler ve daha fazla katılım sunduğu için kripto piyasasının önemli olduğuna inanıyor.

IMF Başkanı tarafından yapılan bu açıklama ise, formu takip edenler için büyük bir sürpriz oldu. Kristalina Georgieva’nın daha önceki tutumlarına ters düşecek bir yorum geldi.

Bloomberg’in bildirdiğine göre, Dünya Ekonomik Forumu’nun Davos’taki yıllık toplantısında Kristalina Georgieva, yatırımcıları Terra’nın UST ve LUNA’sının çöküşüne rağmen kripto pazarını terk etmemesi gerektiğini düşünüyor. Georgieva’nın tüm dijital para birimlerinin aynı olmadığını söylüyor. IMF Başkanı,

“Bu dünyanın önemini anlayın. Hepimize daha hızlı hizmet, çok daha düşük maliyetler ve daha fazla kapsayıcılık sunuyor. Ancak Bazı kalitesiz projeleri sistemden ayırmak gerekiyor.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin