Huobi BONE listelemesini duyurdu! Satın almak için doğru zaman mı?
Huobi BONE listelemesini duyurdu! Satın almak için doğru zaman mı?

Huobi, BONE listelemesini duyurdu! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BONE token yeni bir listeleme gördü, bu sefer Huobi kripto borsası Shibarium tokeni BONE’u listeledi. Listeleme haberi, Twitter kullanıcısı @ShibNapster tarafından ve birkaç başka kullanıcı tarafından da paylaşıldı.

Huobi, BONE’u listeliyor

Bone ShibaSwap, Shibarium Layer 2 protokolünün işleyişi için anahtar simgedir. Şimdiye kadar fiyat, Huobi listeleme haberlerine yanıt vermedi. Bununla birlikte, kripto para yeşil bölgede ve kabaca %1’lik marjinal bir artış gösteriyor.

BONECMCgreen00qweretr4shibarium

BONE hem yönetişim için bir tokendir hem de fayda sağlar. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre arzı 230.000.000 token ile sınırlıdır ve şu anda dolaşımda 167.333.842 BONE bulunuyor.

Yakın gelecekte beta lansmanı beklenen BONE, kullanıcıların Layer-2 protokolü üzerinde işlem yapmalarına ve akıllı sözleşmeler kullanmalarına olanak tanıyan “gaz” olacaktır.

Binance listelemesi için imza kampanyası başlatıldı

Hong Kong merkezli kripto borsası XT’nin Bone ShibaSwap tokeni için ticaret desteği ekleyeceği bildirildi. XT, kendisini dünyada ilk önce sosyal olarak aşılanmış bir kripto para birimi değişimi olarak konumlandırıyor ve 500’den fazla kripto para ve 800 kripto ticaret çifti için destek sunar.

Ayrıca, Singapur’un önde gelen dijital türev borsası Bitget, 2 Şubat’ta BONE’u listeledi. Bunun dışında Shiba Inu topluluğu, Binance ticaret devini BONE tokenini listelemeye ikna etmek için bir imza kampanyası başlattı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin