Hillary Clinton ABD yönetimine kriptoyu düzenleme çağrısı yaptı.

Hillary Clinton’dan ABD Başkanı Joe Biden’a kripto çağrısı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Demokratların eski başkan adayı Hillary Clinton, Biden yönetimini kripto para piyasalarını düzenlemeye çağırdı. Hillary, Rusya veya Çin gibi ülkelerin yanı sıra devlet dışı aktörlerin her türlü teknolojiyi kendi çıkarları için manipüle edebileceği ve ülkeleri ve dünyanın rezerv para birimi olarak doları istikrarsızlaştırabileceği konusunda hükümeti uyardı.

Hillary Clinton kripto düzenlemesinin önemini vurguluyor

Eski Demokrat başkan adayı Hillary Clinton, Salı günü MSNBC ile yaptığı röportajda kripto para birimleri hakkında konuştu. Geçen hafta yaptığı kripto açıklamasını detaylandırdı ve kripto para teknolojisinin Çin ve Rusya gibi ülkeler tarafından ABD’yi baltalamak için manipüle edilebileceği konusunda uyardı.

Hillary, “Kripto para piyasalarını düzenleme ihtiyacını” vurguladı ve “insanların yakında bu konuya dikkat vermeye başlayacağını” belirtti.

Eski başkan adayı, “Sosyal medyanın, sosyal medyayı yönlendiren algoritmaların, belirli kripto para zincirlerinin kontrolü yoluyla daha da kesin hesaplamalarla para biriktirilmesinin birleşimini hayal edin” dedi ve şunları vurguladı:

Kripto paralar doların istikrarını bozabilir

“Biz sadece Çin, Rusya veya başkaları gibi her türlü teknolojiyi kendi çıkarları için manipüle eden devletlere değil, devlet dışı aktörlere de bakıyoruz, ya devletlerle uyum içinde ya da kendi başlarına, istikrarsızlaştıran ülkeler, doların istikrarını bozan rezerv para birimi.”

“Biden yönetiminin ele alması gereken pek çok büyük soru var.”

“Fazla zamanımız olduğunu düşünmüyorum ve bu nedenle onlardan duyduğum her şeye dayanarak, yapmaya çalışacaklarının tam olarak bu olduğunu umuyorum.” diye sözlerine devam etti.

Eski dışişleri bakanı ayrıca şunları kaydetti: “Bilgi çağı için kesinlikle yeni kurallara ihtiyacımız var, çünkü mevcut yasalarımız, çerçevemiz, karşı karşıya olduğumuz şey için yeterli değil.”

Geçen hafta Hillary Clinton, “Onlarla ticaret yapmak için kelimenin tam anlamıyla yeni madeni paralar çıkarmak için çok ilginç ve biraz egzotik gibi görünen bir çaba, para birimlerini baltalama, doların rezerv para birimi olarak rolünü baltalama, ülkeleri istikrarsızlaştırma potansiyeline sahip. , belki küçük olanlarla başlayıp çok daha büyük oluyor.” demişti.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin