Bu haftanın kazanç sağlayan coinleri: XRP,BTC,AVAX...
Hafta sonu piyasa izlemesi: Bitcoin kritik seviyeyinin üstünde, bu iki token kazançlarla dikkat çekiyor!

Haftanın en çok kazanç sağlayan coinleri: XRP Boğaları, 6 günlük kazanç serisini takiben kârına kâr katıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu haftanın kazanç sağlayan coinleri arasında olan; XRP, son altı gündeki kazanç serisini takiben cumartesi günü hafif düşüş yaşadı, boğaların kazançları koruduğu görülüyor. Geçtiğimiz hafta yaklaşık %10 değer kazanan token, üç haftalık bir yükseklik yakınında kalmaya devam ediyor. Polkadot ise hafta sonuna yeşilde devam etti. İşte haftanın kazanç sağlayan coinleri

XRP

Ripple olarak da bilinen XRP, boğaların son kazançlarını korumak için harekete geçmesine rağmen, hafta sonuna doğru çok haftalık yükseklik yakınında kalmaya devam etti.

Cuma günü 0.4738 dolar seviyesine ulaştıktan sonra XRP/USD, günün erken saatlerinde 0.4627 dolar seviyesine düştü.

Bu düşüşe rağmen, XRP, 30 Nisan’da 0.4818 dolara ulaştığından beri en güçlü noktasına yakın kalmaya devam etti.

Biggest Movers: XRP Bulls Take Profits Following 6-Day Winning Streak

Grafiklere bakıldığında, hareketin katalizörlerinden biri, göreceli güç endeksi (RSI) üzerinde gerçekleşen bir çıkış gibi görünüyor.

Endeks, 54.00 seviyesinin üzerine çıktı ve yazıldığı an itibarıyla 56.09 seviyesinde izleniyor.

Boğaların muhtemel hedefi 0.4800 seviyesi olabilir ve RSI’nın 59.00 seviyesindeki son direncine doğru hareket etmesi durumunda bu hafta sonu bu seviyeye ulaşılabilir.

Polkadot (DOT)

Haftanın kazanç sağlayan coinleri arasında XRP’nin yanı sıra, Polkadot (DOT) da kendi kazançlarını cumartesi günü genişletti ve token ikinci ardışık seans için yükseldi.

DOT/USD, hafta sonuna başlamak için 5.33 dolarlık bir dip noktadan sonra 5.41 dolara kadar yükseldi.

Cumartesi günü yapılan bu hareket, Polkadot’un yakın zamandaki 5.30 dolarlık destek noktasından uzaklaşmaya devam etmesiyle gerçekleşti.

Biggest Movers: XRP Bulls Take Profits Following 6-Day Winning Streak

Fiyattaki hafif artış, RSI’nın direnç seviyesi olan 42.00’ye doğru ilerlemesine yol açtı ve bu da daha fazla boğa baskısına engel oluşturuyor.

Eğer mevcut direnç seviyesi aşılırsa, DOT’un 6.00 dolar seviyesine doğru bir hareket yapma olasılığı oldukça yüksektir.

Haftanın diğer kazanç sağlayan coinleri:

Bitcoin (BTC): Bitcoin, popülerliğini ve piyasa hakimiyetini koruyarak bu hafta da kazanç sağlamaya devam etti. Fiyatı yükselerek diğer altcoinleri de etkiledi.

Ethereum (ETH): Ethereum, yükselen bir performans sergiledi ve DeFi projeleri ve NFT pazarıyla ilgili gelişmelerle birlikte değer kazandı.

Cardano (ADA): Cardano, gelişmiş blok zinciri teknolojisi ve çeşitli protokollerle bu hafta dikkat çekti ve değer kazandı.

Binance Coin (BNB): Binance Coin, Binance borsasının popülerliğiyle birlikte artan bir performans sergiledi ve değerini artırdı.

Solana (SOL): Solana, hızlı ve ölçeklenebilir blok zinciri altyapısıyla bu hafta önemli kazançlar elde etti ve dikkat çekti.

Avalanche (AVAX): Avalanche, hızlı ve güvenli işlem yapabilen bir blok zinciri ağı olarak öne çıktı. Büyük bir yatırım ve ilgi görmesi, AVAX’ın fiyatını artırdı.

Tabii ki, kripto para birimleri piyasası oldukça hareketli ve değişken olduğundan, kazanan kripto paralar her hafta farklılık gösterebilir. Bu kazanç sağlayan coinler yalnızca genel bir özet olarak sunulmuştur ve yatırım kararı verirken dikkatli olmanız önemlidir.

bsc.news

bitcoin.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin