Piyasalarda son durum: Hangi coin ne yaptı?

Hafta sonu kripto piyasası: Toplam market 100 milyar dolar değerlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası ABD’nin faiz kararından sonra daha fazla hareketlendi. Hafta sonu kripto piyasası daha pozitif bir yapıya büründü. Bitcoin önderliğinde pek çok varlık genel yapı itibarıyla pozitif ayrıştı. 

Bitcoin 42.000 dolara yükselirken ve Ethereum 2.900 doları aştığından kripto piyasası değeri yaklaşık 100 milyar dolar arttı.

Dün 40.000 dolara düştükten sonra, Bitcoin yeniden karşı atağa geçti. Yaklaşık 10 günlük periyottan sonra en yüksek seviyesini işaretlemek için 42.000 dolara dokundu. Altcoinler de bugün yeşile döndü, Ethereum 3.000 doları gördü ve Avalanche %9’un üzerinde yükseldi.

Bitcoin, 9 Günün en yüksek seviyesinde oldukça istekli

Birincil kripto para birimi, geçen hafta aniden 3.000 dolar artarak 39.000 dolardan yaklaşık 42.000 dolara pompalandığında artan oynaklık yaşadı. Ancak, kısa bir süre sonra durum tersine döndü ve varlık, başlangıç seviyesine kadar hızlı bir şekilde geri çekildi.

Bir gün sonra 40.000 doları geri aldı. Ancak daha sonra ABD Federal Rezervi , faiz oranlarını 25 baz puan artırma planlarını doğruladı. Sonuç olarak, Bitcoin burada iki farklı bir yol izledi. Bir çıkış ve düşüş yaşadı. Fakat sonrası daha pozitif oldu.

Fiyat düzeltmesi kısa sürdü ve kripto para birimi yeniden saldırıya geçti. Önümüzdeki birkaç gün boyunca 40.000 dolar civarında ve üzerinde kaldı. Hafta sonu kripto piyasası ise daha ılıman politika izleme kararı aldı.

Hafta sonu kripto piyasası: Altcoinler harekete ayak uydurdu

Alternatif kripto paralar da son birkaç günde nispeten sakindi. Ancak şimdi piyasaya yeşil görünüm hakim. Ethereum, daha büyük sermayeli alt grupların en iyi performans gösterenleri arasındadır.

İkinci en büyük kripto %5 arttı ve 2.900 doların oldukça üzerinde kaldı. Yaklaşık bir hafta önce ETH 2.500 doların altına düştü.

Binance Coin, Ripple, Terra, Solana, Cardano, Polkadot, Dogecoin, Shiba Inu da %2 ile %5 arasındaki artışlarla yeşilde iyi durumda.

AVAX, %9,5’lik bir artışla daha büyük kapaklardan en önemli kazançtır. Sonuç olarak, AVAX 85 doların üzerinde duruyor.

Daha fazla günlük artış SNX (%22), Zcash (%13), Waves (%12,5), THORChain (%11), Fantom (%10) ve diğerlerinden geliyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin