İlk 100 içinde yer alan altcoin, piyasaya öncülük ediyor: Market yeniden canlandı

Hafta sonu kripto piyasa değerlendirmesi: Ethereum ve altcoin’ler ön plana çıkıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında bugün haftalık kapanış gerçekleşecek. Kapanış öncesinde altcoinler’de büyük ölçüde hareketlilik var. Bitcoin’in yatay seyirde kalması diğer varlıkları rahatlattı. Bu da pek çok varlığın kendini göstermesine yardımcı oluyor.

BNB, DOGE, SOL ve diğerleri sakin dururken, Cardano büyük hareketlerden birini yapıyor.

Hafta sonu, Bitcoin bir kez daha 23.000 doların altında otururken, kripto pazarından çok az önemli hareketlerle geliyor. Çoğu altcoin de sakin, ADA günlük %5’lik bir artışın ardından birkaç istisna arasında yer alıyor.

Bitcoin tahtasında 23 bin dolar

Son yedi gün, birincil kripto para birimi için oldukça iyi geçti. Varlık, önceki haftanın 19.000 doların altındaki düşüşünden kurtuldu. Pazartesi gününe yaklaşık 22.000 dolardan girdi.

Boğalar piyasanın kontrolünü elinde tuttu. Boğaların aktif olması BTC’yi daha da yukarı itti. Bu, Çarşamba günü 24.000 doların biraz üzerinde bir fiyat artışıyla sonuçlandı. Bu da bir aydan fazla bir süredir Bitcoin’in en yüksek fiyat etiketi oldu.

Bununla birlikte, Tesla’nın Çin’deki COVID-19 kilitlenmeleri nedeniyle 2. çeyrekte BTC varlıklarının çoğunu sattığı öğrenildiğinde manzara değişti. Bitcoin hızlı tepki verdi ve saatler içinde 2.000 doların üzerine düştü.

Açıklamaların etkisi ise kısa sürdü. Dünkü işlem gününün çoğunu geçirdiği 23.000$’a yaklaştı ve şimdi de orada duruyor. Bu nedenle, piyasa değeri hala 450 milyar doların çok altında ve alternatifler üzerindeki hakimiyeti %41.6 seviyesinde.

Altcoin’lere ADA ve ETH öncülük ediyor

Çoğu altcoin’den etkileyici fiyat performansları gören önceki hafta sonundan farklı olarak, bu sefer çoğu sessizce duruyor gibi. Ancak yine de öne çıkan varlıkların olduğunu söyleyebiliriz.

Ethereum, küçük bir günlük artışın ardından son kazanımlarıyla devam ediyor. Bu nedenle, ikinci en büyük dijital varlık 1.600 doları geri aldı.

Ripple, Dogecoin ve MATIC de biraz yeşil renkte. Cardano, günlük %5’lik bir artışla daha büyük sermayeli altcoin’lerden en kayda değer kazançtır. Sonuç olarak, ADA 0,5 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Buna karşılık, BNB, Solana, Dogecoin, Shiba Inu ve Avalanche kırmızı renkte. Alt ve orta kapakların çoğu da günlük ölçekte oldukça durgun. Fakat ilk 100 dışında hareketlilik biraz daha fazla.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin