featured

Piyasa toparlanırken patlamaya hazır bu 3 meme coini kaçırmayın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in 67 bin doların altına düşmesi ile altcoinler ve meme coinler geçen haftadan bu yana önemli kayıplar yaşadı. Hafta sonuna doğru iyileşme belirtileri gösteren kripto para piyasası 2,41 trilyon dolara yükselerek hafif bir toparlanma gösterdi. Bununla birlikte Ethereum ve XRP fiyatı sırasıyla yüzde 1,27 ile 2,57 artış gösterdi. Yatırımcı arasında iyimserlik yaratan bu yükselişler, kripto para piyasasının pozitif bölgeye geçmeye hazırlandığını düşündürüyor ve dipten alımlar için fırsat olarak yorumlanıyor.

Bitcoin balina faaliyetlerinde artış

Bitcoin 70 bin doların altına düştüğünden bu yana satış baskısı altında kaldı ve 66,130 bin dolara kadar geriledi. Son bir haftada yüzde 4,56’lik bir düşüş göstererek önemli bir kayıp yaşayan piyasa lideri, aynı zamanda balina hareketleri ile karşı karşıya kaldı. Santiment verilerine göre Bitcoin balinaları bir hafta gibi kısa bir sürede 50.000 BTC’yi elden çıkardı. Satış baskısını arttıran bu hareket, BTC fiyatı üzerinde düşüş eğilimi yarattı. Teknik analizde ise RSI, 52 seviyesine gerileyerek varlığın içinde bulunduğu düşüş eğilimini yansıtıyor. Buna karşın Bitcoin’in fiyat istikrarını koruması hâlinde piyasadaki toparlanmanın artması bekleniyor.

Yükselmeye hazır 3 meme coin

Son 24 saate 1,77 değer kaybeden sektörde piyasa değeri yüksek en iyi meme coinler, yüzde 1 ile 6 arasında geriledi. Piyasadaki bu düşüş dipten alım fırsatı olarak değerlendirilse de en iyi Solana projeleri arasında yer alan BONK ve Dogwifhat’in kısa sürede yeniden yükseleceğine dair işaretler var.

DogWifhat

Solana meme coini Dogwifhat, Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz’tan destek aldı ve meme coinin fiyatında toparlanma belirtileri görüldü. Novogratz, X üzerinden paylaştığı bir gönderide WIF coini nereden alabileceğini sorarak meme coine yönelik spekülasyonları ateşledi.

meme coin
WIF günlük fiyat grafiği

Paylaşım sonrası bir şirketler için de yatırım aracı olarak değerlendirilen WIF tokenının, büyük şirketlerin de portföylerinde yer alabileceğini görüldü. Paylaşımın ardından WIF tokenleri yüzde 5 değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada son bir günde 1,20 yükseliş gösterdi. 2,45 dolar olan WIF, yükseliş momentumunu koruyabilirse kritik destek bölgesi olan 2,70 seviyesinin üzerine çıkabilir.

BONK

Son bir haftada dalgalı bir seyir izleyen Bonk fiyatı, son 7 günde yüzde 13 değer kaybederek dip seviyelerine yaklaştı. İşlem hacmi yüzde 48 azalan meme coin, 0.00002439 dolardan işlem görüyor ve hafta içinde 0.000028 dolarlık desteğin altına düşerek 0.00002206 direnç noktasına doğru hareket ediyor.

BONK 1 haftalık fiyat grafiği

Bu direnç noktasının üzerinde tutunmayı başarırsa yeniden 0,00002940 dolara ulaşabilir ve ardından haftanın en yüksek değeri olan 0,000031 seviyesine yeniden çıkabilir. Teknik analizde BONK RSI endeksi 45 seviyesinde, aşırı satış bölgesinde yer alıyor.

WienerAI

BONK ve Dogwifhat önümüzdeki süreçte yakından izlenmesi gereken iki meme coin olurken yapay zeka ile meme coinleri birleştiren WienerAI de dikkat çekiyor. WienerAI, ön satış aşamasında olan bir token ve bu yazının yazıldığı sırada 0.000719 dolardan işlem görmekte. Yapay zekâ coini WienerAI, şimdiye kadar yaratılmış ilk yapay zekâ meme coini olarak öne çıkıyor. “En iyi köpek” olma yolunda ilerleyen token, tahmine dayalı yapay zeka arayüzü ile desteklenir. Sibernetik gücüyle kripto ticaretine dair bot desteği sunarak bir yatırım ortağı olarak ele alınır. 

WienerAI Ziyaret Edin

Aynı zamanda staking avantajına sahip olan coin, bu yazının yazıldığı sırada yıllık 195 APY oranı ile pasif gelir elde etmeye imkân tanır. Ön satışa başladığından bu yana 5,814,969.29 dolarlık birikim toplayan proje, her yeni etapta fiyat artışına giderek büyümeyi sürdürür. ETH, USDT ve kart ile satın alınabilen WienerAI, aynı zamanda BNB ile de cüzdan bağlayarak alınabilir.    

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin