featured

En iyi performans gösteren yükseliş trendinde AI tokenlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası Bitcoin ile birlikte yükselirken AI tokenlar geçen üç haftalık kayıplarını telefi etmeye çalışıyor. Hafta başından bu yana yükselen trend içinde hareket eden AI tokenler ise NEAR ve FET oldu. Piyasadaki genel iyimserlikle birlikte hafta sonu da yükselişini devam ettiren iki altcoin, teknik göstergelerle boğa rallisinin işaretlerini taşıyor.

NEAR ağ güncellemeleri ile büyüyor

Geçtiğimiz haftadan bu yana yüzde 25 yükselen yapay zekâ tokenı NEAR Protokol, cumartesi günü ölçeklenebilirliği arttıracak Nightshade 2.0 ağ yükseltmesini gerçekleştirdi. Bununla birlikte son 24 saate yüzde 6 yükselerek 4,98 dolara yükselerek son üç haftanın en yüksek zirvesine çıktı. Ayrıca 120 bin üyeye ulaşan NEAR topluluğunda hızlı artış AI tokenı güçlendirdi.

NEAR teknik grafik Kaynak: CoinMarketCap

Teknik grafiğinde de yukarı yönlü ivme gösteren altcoinde MACD çizgisi sıfır bölgesine yaklaştı. Göreceli Güç Endeksi (RSI) son dört gündür yükseliş eğilimde. Yukarı yönlü ivmeyi sürdürebilirse piyasadaki toparlanma ile birlikte NEAR önce 6,4 ardından 8,7 doları yeniden test edebilir.

FET AI token güçlü bir yükseliş trendinde

Piyasa dalgalanmalarından bağımsız olarak hafta içinde en çok yükselen AI tokenlardan olan FET fiyatı 50 günlük Üssel Hareketli Ortalama’nın (EMA) üzerinde işlem görüyor. Bu yazının yazıldığı sırada 1.26 dolardan işlem gören FET grafiğinde MACD göstergesi sinyal çizgisinin üzerinde hareket ediyor ve sıfır noktasına yaklaşmış durumda.

AI token
FET teknik grafik – RSI Kaynak: CoinMarketCap

DMI endeksinde pozitif DI üç gündür yukarı yönlü hareket ederek ADX ve sinyal çizgisinin üzerinde bulunuyor. Bu önümüzdeki dönem için iyimserliği yükseltirken RSI değeri aşırı alım bölgesi 70 seviyesine yaklaşıyor. FET yükseliş trendini sürdürebilirse 1,47 dolar seviyesinin üzerine kolayca çıkabilir.

Crypto All-Stars 700 binin üzerinde fon topladı!

AI tokenler büyürken meme paralar da hafta sonunda güçlü bir yükseliş sergiliyor. Ancak genel piyasa hareketlerine bağlı gerçekleşen bu yükselişin sürüp sürmeyeceği bilinmiyor. Popüler meme coinleri bir araya getiren Crypto All-Stars ise staking yapan kriptolar için avantajlı bir fırsat sunuyor.

Crypto All Stars Satın Al

Crypto All-Stars; PEPE, SHIB, FLOKİ ve daha birçok meme coini tek platformda birleştirip staking yapmaya olanak veriyor. MemeVault ekosistemi ile dünyanın ilk bütünleşik stakingini başlatan Crypto All-Stars ön satışında 1 STARS tokenı 0.0014022 dolara satılıyor. Ayrıca kısa bir sürede 724,152.6 dolar fon toplayan proje, yıllık yüzde 2019 staking getirisi vadediyor.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.