Ripple ve Zcash fiyat analizi: XRP ve ZEC için beklenen seviyeler
Ripple ve Zcash fiyat analizi: XRP ve ZEC için beklenen seviyeler

Yeni bir Altcoin sezonu mu?: Ripple (XRP) bile yükseldi!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Ethereum 1.339 dolara ulaştı ve Bitcoin Cash neredeyse yüzde 50 arttı.

Piyasa değerine göre dördüncü en büyük kripto para birimi olan XRP, bugün erken saatlerde 0,30 $’a düştükten sonra bir kez daha 0.35 $ seviyesinin üzerine el değiştiriyor.

XRP

Piyasanın daha geniş bir canlanmasından yararlanan kripto para birimi, SEC’in bağlı şirket Ripple’a yönelik suçlamalarından sert bir şekilde etkilendikten sonra nihayet kalıcı bir rahatlama rallisi görüyor.

Ethereum, tüm zamanların en yüksek seviyesine çok yakın

XRP, tüm zamanların en yüksek seviyesinden hala yüzde 89 uzakta iken, uzun süredir rakibi olan Ethereum tarih yazmak üzere.

Sonunda 1.300 $ seviyesini aştıktan sonra, ikinci en büyük kripto para birimi 13 Ocak 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.448 $’dan sadece yüzde 7,89 uzakta.

Bu arada, merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerinde kilitlenen toplam değer 24 milyar dolara yaklaşıyor.

Zor durumdaki Bitcoin forkları nihayet rahat anlarını yaşadı

En büyük iki altcoinin kazançları şüphesiz etkileyici olsa da, Bitcoin Cash ve Bitcoin SV tarafından son 24 saat içinde kaydedilen devasa hareketlere ulaşmıyorlar.

Bugün erken saatlerde Bitcoin Cash, 27 ayın en yüksek seviyesi olan 629,79 dolara yükseldi.

Craig Wright destekli Bitcoin SV, 14 Ocak 2020’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 438 dolardan sadece yüzde 34,37 uzaklıkta.

Başka bir altcoin sezonu mu?

Diğer en iyi performans gösteren altcoinlerin listesi EOS (yüzde 24,85), Maker (yüzde 67,12) ve Dash (yüzde 48,75) şeklinde.

Altcoinlerin canlanmasının ardından Bitcoin’in piyasa payı yüzde 68,4’e düştü. En iyi kripto para birimi, yazım sırasında 41.000 $’ın hemen altında işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir