Dünyanın en çok kullanılan kripto para birimi hangisi? Bitcoin değil!
Dünyanın en çok kullanılan kripto para birimi hangisi? Bitcoin değil!

Yatırım devinden “olağan dışı” Bitcoin çağrısı geldi

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev yatırım şirketi Andreessen Horowitz, yeni doğan Bitcoin ve Blockchain teknolojisinin potansiyeli konusunda Washington düzenleyicilerini ikna etmek için bir toplantı düzenledi.

Andreessen Horowitz’ten düzenleyicilere Bitcoin ve kripto para çağrısı

Wall Street Journal’a göre VC yatırımcısı, Hazine, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ve kripto para birimi şirketlerinden temsilcileri davet eden özel bir etkinlik düzenledi. Bu düzenleyici kurumlar ve şirketler özel ve kamuya açık konferanslarda düzenli olarak toplansalar da kripto para birimleri üzerinde etkili olan üst düzey devlet kurumlarının bir araya gelmesi, derginin alıntıladığı uzmanlara göre Andreessen Horowitz’in etkinliğini “olağandışı” bir statüye taşıdı. Andreessen Horowitz, Washington’daki bu yetkilileri kripto para birimi kurallarını gevşetmeleri için ikna etmeye çalıştı.

Wall Street Journal’a göre, düzenleyiciler hala çok dikkatli. Hazine Yardımcısı Sekreteri toplantıda AML kurallarına uygun kripto para birimi uyumluluğunun hala iyileştirilmesinin gerekli olduğunu söylerken, eski CFTC başkanı J. Christopher Giancarlo, risk sermayesi piyasası kurallarının bir risk sermayesi şirketi için önemini vurguladı. Geçmişte Andreessen Horowitz, Blockchain startup’ı MakerDAO, Bitcoin ve kripto para saklama sorumlusu Anchorage ve Blockchain tabanlı bulut bilgi işlem şirketi Oasis Labs dahil olmak üzere bir dizi Blockchain kuruluşuna yatırım yaptı.

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir