2020 Bitcoin rallisi, 2017'dekinden neden farklı? 4 önemli faktör
2020 Bitcoin rallisi, 2017'dekinden neden farklı? 4 önemli faktör

Yakın zamanda çıkarılan Bitcoin bloğu bu ikonik Reuters başlığını içeriyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi hakkındaki bu başlık şimdi kripto para biriminin blok zincirinde ölümsüzleştirildi.

Bitcoin’in tarihi rallisi tüm zamanların en yüksek seviyesine geldi. Şimdi bu durum kripto para biriminin blok zincirinde ölümsüzleştirildi.

Coinbase

En eski kripto para madencilik havuzu olan Slush Pool, 659678 bloğunda ikonik Reuters manşetine yer verdi:

“Dolar, ABD’nin teşvik umutları ile birlikte düşüyor; Bitcoin tüm zamanların zirvesine ulaştı”.

Ana akım medya Bitcoin tutkunlarının endişelerini doğruluyor

Dünyanın en büyük uluslararası haber ajansı tarafından 1 Aralık’ta yayınlanan makale, Bitcoin savunucularının yıllar boyunca sabırla beklediği şeye işaret ediyor

Doları daha da zayıflatacak devasa bir mali teşvik paketi hakkındaki yenilenen görüşmelerin ardından Doların, iki buçuk yıl içinde en düşük seviyesine düştüğünden bahsediliyor.

Bu gelişme, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin ile aynı zamana denk geldi ve BTC, 1 Aralık’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 19.918 dolara ulaştı.

Doların değerini diğer büyük itibari para birimleri karşısında yükselten ABD Doları Endeksi (DXY), Ocak 2018’den bu yana ilk kez şu anda 91’in altında duruyor.

Bitcoin’in bir enflasyon koruması olarak uzun zamandır beklenen kabulü, kripto para biriminin savunucularının yakın zamana kadar büyük ölçüde göz ardı edilen endişelerini doğruluyor.

Blok zincirinde gizli mesajlar

Yakın zamanda onuncu yıldönümünü kutlayan Slush Pool, Satoshi Nakamoto’nun oluşum bloğu iki yaşına gelmeden çalışmaya başladı.

Blok zincirinde gizli mesajlar bırakma geleneği, gizemli Bitcoin yaratıcısı dışında çok kullanılmadı. İlk bloğun kodunun derinliklerine gömülü, The Times tarafından 3 Ocak 2009’da yayınlanan efsanevi “Şansölye Bankalar için ikinci kurtarma paketinin eşiğinde” manşeti var.

2020’ye hızlı ilerleyen merkez bankaları daha da pervasız hale geldi. 12,5 BTC sübvansiyonlu son blok olan 629,999 numaralı blok, 2 Nisan’da The New York Times manşetinde Satoshi’ye açık bir saygı duruşunu içeriyordu: “2.3 trilyon dolarlık enjeksiyonla, Fed’in Planı 2008 yılındaki kurtarma paketini çoktan aştı.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir