featured

XRP fiyatında yeni hafta için yüzde 20’lik artış beklentisi: Yatırımcılar nelere dikkat etmeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, yükseliş potansiyeli ile yeniden yatırımcıların radarında. XRP için yapılan son fiyat analizi, kripto para biriminin konsolidasyon döneminin ardından bu hafta önemli bir yükselişe hazırlandığını gösteriyor. Günlük grafikler, XRP’nin güçlü bir yükseliş eğilimi sergilediğini ve özellikle swing yatırımcıları için cazip long pozisyon fırsatları sunduğunu ortaya koyuyor. Gözde altcoin’in kısa vadede, yani önümüzdeki 12-24 saat içinde bir miktar konsolidasyon yaşanması muhtemel görünüyor.

XRP tokenlarına ilgi artıyor: Son gelişmeler

Ripple cephesinde dikkat çeken bir başka gelişme de son dönemde kaydedilen işlem sayısındaki hızlı artıştır. Yatırımcı ilgisinin arttığına işaret eden bu gelişme, fiyat içinde olumlu bir gösterge olarak kabul ediliyor. Bu artışın ana nedeni, XRP defterinde giderek yaygınlaşan mikro ödeme işlemleri olabilir. Aynı dönem içinde ticaret hacminin de yüksek seviyelerde seyretmesi, piyasadaki hareketliliği artırdı.

XRP
XRP fiyat grafiği

Bunun yanında, Güney Kore’de XRP tokenlarına olan ilgi günü geçtikçe artıyor. Güney Kore’de 17 Temmuz tarihi itibarıyla gözde altcoin’in 24 saatlik ticaret hacmi piyasa lideri olan Bitcoin’i (BTC) geride bıraktı. Ayrıca, XRP boğaları eski bir direnç seviyesini destek olarak savundu. Bu da yeni bir yükseliş hareketi için uygun bir zemin hazırladı. Ripple’ın günlük grafiği de sıradaki hareketin hangi yönde olacağına dair olumlu işaretlere sahip. Grafik, piyasa yapısının güçlü bir şekilde yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. 0,585 dolar seviyesi orta aralık seviyesi olarak kritik bir destek noktasına dönüştü. Teknik göstergelerden OBV (On-Balance Volume) göstergesi, fiyat yükselişi sırasında güçlü satın alma baskısının da varlığına işaret ediyor.

XRP teknik analiz ve ralli beklentisi: Sırada ne var?

Günlük grafikteki RSI (Göreceli Güç Göstergesi), göstergesi de nötr 50 seviyesinin oldukça üzerinde kalarak yükseliş momentumunu doğruluyor. Bu durum, gözde altcoin’in 0,71 dolar seviyelerine kadar çıkabileceğini işaret ediyor. 19 Temmuz tarihinde XRP’nin 0,54 dolara kadar düşmesi ve ardından 0,59 doların üzerine çıkması, önceki aralığın en yüksek seviyesi olan 0,54 dolar ve 0,585 dolar seviyelerinin destek noktaları olarak görev göreceğini gösteriyor. 

Tasfiye seviyeleri analiz edildiğinde, yatırımcıların XRP fiyatının 0,59 dolar seviyesinde konsolide olmasını bekleyebileceğini gösteriyor. Kümülatif tasfiye seviyeleri şu anda hafif negatif eğilimde. Kısa vadeli likidasyon seviyeleri ise belirgin bir yükseliş veya düşüş eğilimi göstermiyor. Pazartesi günkü ticaret seansında 0,567 dolar ve 0,638 dolar seviyeleri, piyasa duyarlılığına göre belirleyici olabilir.

Yatırımcılar nelere dikkat etmeli?

Gözde altcoin XRP’nin önümüzdeki haftalarda nasıl bir fiyat performansı göstereceği genel olarak kripto para piyasasındaki gelişmeler ile bağlantılı olacaktır. Bunun yanında genel piyasa trendleri de altcoin piyasasına yön verebilir. Bu nedenle, yatırımcıların bu dönemde dikkatli olmalı ve piyasa dinamiklerini yakından takip etmeleri gerekiyor.

Yenilikçi portföye sahip olan yatırımcılar, kripto piyasasında ön satış aşamasında olan projeleri yakından takip ediyor. Bunlardan bir tanesi de kısa sürede yatırımcıların dikkatini çeken ve meme coin piyasasında sağlam bir yeri olacağına dair sinyaller veren Meme Games projesi oldu. 

Meme Games’i Ziyaret Edin

Meme Games: Rekabete dayalı oyun deneyimi yaşatan meme coin

Kripto piyasasının en yeni ve dikkat çekici projelerinden biri olan Meme Games (MGMES), rekabete dayalı oyun deneyimi sunan bir meme coin olarak ön satışa başladı. Bu proje, heyecan verici spor oyunlarıyla katılımcıları rekabetin içine çekiyor ve erken dönem yatırımcılarına yüzde 25 bonus kazanma şansı sunuyor. DOGE, PEPE, BRETT, TURBO ve WIF gibi popüler meme karakterleriyle oynanan oyunlar, kullanıcıların kazanma şansını artıran hız ve çeviklik gibi özelliklere sahip. 169 metre koşusu gibi oyunlarda, oyuncular farklı meme karakterleriyle adil bir rekabet ortamında mücadele ederek eşit kazanma şansına sahip oluyorlar. Ayrıca, sınırsız giriş hakkı tanınan projede, birden fazla MGMES tokenı satın alarak oyunlarda daha fazla meme karakteri seçme ve bonus kazanma imkânı bulunuyor.

Meme Games projesi, oyunlarda elde edilen tokenları stake ederek yatırımcılarına yüksek getirili pasif gelir imkanı da sunuyor. Akıllı sözleşmelerde talep edilebilen tokenlar, yalnızca 7 gün sonra ek gelir sağlayacak şekilde stake edilebilir. Web3Payments bileşeni sayesinde güvenli bir şekilde cüzdan bağlayarak ETH, BNB, USDT veya banka kartı ile MGMES tokenları satın almak mümkün. Toplamda 2 milyar arz ile hızla büyüyen bu proje, yüksek getiri potansiyeline sahip. Ön satışa katılarak hem eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabilir hem de kazançlı bir yatırım fırsatını yakalayabilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *