featured

XRP fiyatında umut verici gelişmeler: Büyük cüzdanların desteği ile yeni bir rekor gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple (XRP), son fiyat artışı ile grafiklerini yeşile boyamayı başardı. Fiyattaki hareketliliğin arkasındaki neden XRP token’larına 1,1 milyon doların üzerinde para aktaran kurumsal yatırımcılardan kaynaklanıyor olabilir.

XRP fiyatı iyileşiyor

Şu andaki en önemli soru, altcoin’in fiyatındaki yükselişin devam edip etmeyeceği. Teknik göstergelerden RSI, pozitif momentuma işaret ederken XRP için güçlü bir satın alma baskısı olduğunu gösteriyor. Bu nedenle yukarı yönlü hareketin devam edeceği tahmin ediliyor.

Bu yazının yazıldığı sırada 0,51 dolardan işlem gören XRP, 0,54 dolara ulaşmayı hedefliyor. Ancak ayıların yeniden güçlenmesi durumunda fiyat 0,50 doların altına düşerek 0,47 dolar seviyesini test edebilir.

Gözde altcoin’e destek artıyor

En iyi altcoin’ler arasında gösterilen Ripple (XRP) fiyatı, büyük cüzdan sahiplerinden aldığı destek sayesinde önümüzdeki birkaç gün içinde yükselişe devam etmeyi planlıyor. Yukarı yöndeki ilk hedef 0,54 dolarda bulunuyor. Fiyatın bu seviyeyi ulaşması durumunda son zamanlardaki kayıplar telafi edilmiş olacak.

Ripple’ın fiyat artışı büyük ölçüde kurumsal yatırımcılardan kaynaklanıyor. Bu yatırımcılar XRP token’larına güçlü bir güven gösterdiler ve kripto para birimine 1,1 milyon doların üzerinde para akıttılar. Bu önemli yatırım, Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) para politikası konusunda şahin bir duruş sergilemesine rağmen geldi.

XRP
XRP RSI grafik

XRP, rakipleri arasında kurumsal yatırımcılardan en yüksek fon akışını kaydetti ve bu da altcoin potansiyeline yönelik önemli bir güven olduğunun altını çizdi. Litecoin ve Chainlink gibi diğer büyük tokenler 0,8 milyon dolarlık giriş gözlemlerken Solana, 0,2 milyon dolarlık çıkış kaydetti.

Ripple için olumlu işaretlerden bir tanesi de RSI göstergesidir. Şu anda yükseliş bölgesinde konumlanan RSI, pozitif bir momentuma işaret ediyor. Kritik bir teknik gösterge olan RSI, satın alma baskısının satış baskısından daha ağır bastığını gösteriyor. Bu da fiyat için pozitif bir gelişmedir. Bunun yanında yatırımcı duyarlılığının da iyi olduğunu ve kurumsal yatırımların artabileceğine işaret ediyor.

Göstergenin destek olarak 50 seviyesinde sabitlenmesi, XRP için yükseliş eğilimini daha da doğrulayacak. Gösterge bu çizginin üzerinde bulunan desteği korursa bu, alım ilgisinin devam ettiğine ve yükseliş eğiliminin potansiyel olarak devam ettiğine işaret edecektir.

Bu teknik onay, hem perakende hem de kurumsal yatırımcıların XRP’nin yükseliş beklentilerine olan güvenini artıracak.

XRP fiyat tahmini: Kayıplar telafi edilebilecek mi?

Bu yazının yazıldığı sırada 0,51 dolar civarında işlem gören XRP fiyatı, %23,6 Fibonacci geri çekilme seviyesini ihlal etmenin eşiğinde. Bu çizgi aynı zamanda ayı piyasasının destek tabanı olarak da bilinir. Bu nedenle bu seviyeyi destek noktasına çevirmek gözde altcoin’in sonraki düşüşlerden de minimum zararla çıkmasına olanak sağlayabilir.

XRP, son kayıplarını toparlama yolunda olsa da bunu garantilemek için ilk olarak 0,54 dolar seviyesine yükselmesi gerekiyor.

Ancak bunu yapma konusunda başarısız olursa fiyatın yeniden 0,50 dolar seviyesinin altına düşmesi bekleniyor. Ayıların güçlenmeye devam etmesi durumunda 0,47 dolar test edilecek ve yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

Sealana: Solana ekosisteminin en hızlı yükselen meme coini

Solana ekosistemindeki en yeni meme coin olan Sealana, ön satışının başlamasıyla birlikte hızlı bir şekilde yatırımcıların radarına girmeyi başardı. Maskot olarak deniz memelilerini ve karasal hayvanları kullanan Sealana, eğlenceli tasarımının yanı sıra yatırımcıların proje ile sağlam bir bağ kurmasını istiyor. Yüksek potansiyeli ile öne çıkıyor ve kısa sürede kripto piyasasındaki en iyi meme coin’ler arasında olmayı hedefliyor.

Sealana Tokeni Ziyaret Edin

Sealana, kullanıcı dostu bir ön satışa sahiptir. Yatırımcılar SOL tokenlarını projenin cüzdan adresine göndererek cüzdanlarını ön satış web sitesine kolayca bağlayabilir. Ön satış aşamasında henüz fiyatlar daha düşükken bu yüksek potansiyelli projenin bir parçası olmak maksimum kâr elde edilmesine olanak sağlayabilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin