featured

XRP benimsenme oranı artıyor: Güncel XRP fiyat tahminleri ve beklentiler

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin Haberleri: Kara Pazartesi’nden bu yana toparlanma eğilimi gösteren popüler altcoin XRP, son üç gündür güçlü bir konsolidasyon sürecinden geçiyor. Bu süreçte altcoine dair yükseliş beklentileri, Ripple’in teknolojik yenilikleri ve ödeme aracı olarak XRP’nin tercih edilen bir varlık olması gündeme geldi. Özellikle ilk olarak MasterCard entegrasyonu ve ardından gelen SuisseGold ödemelerinin altcoinin benimsenme oranını yükseltmesi bekleniyor.

Kredi ödemelerinde XRP kabul edilecek

Geçtiğimiz hafta çeşitli teknolojik gelişmeler ile gündeme gelen XRP, 17 Ağustos Cumartesi günü MasterCard’a entegre edildi. Bu güncel gelişmeyi Amerikalı finans şirketi Wells Fargo’nun kredi kartı ve kredi borçlarının XRP ile ödenebileceğini duyurusu takip etti. Bu gelişme bankacılık alanında altcoin için etkin bir adım oldu.

İsveç menşeili ünlü emtia şirketi SuisseGold, XRP’yi ödeme aracı olarak kabul ettiklerini duyurdu. Ek olarak Ripple’in uluslararası ödemelerde kullanılabilir olması ve yeni işbirlikleri ile yaygınlığı arttırması kripto paranın sistemli bir şekilde kabul gördüğünü gösteriyor.

Geçtiğimiz son bir haftada düzenlemeler altcoinin finans sektörü ile birlikte emtia sektöründe de önemli bir yer edinmeye başladığını gösterdi. Bu gelişme XRP özelinde gerçekleşmesine rağmen kripto paraların geleneksel pazarlarda rol almasında önemli bir rol oynayacak.

Analistlerin XRP fiyat tahminleri

Güncel gelişmeler ile benimsenme oranının giderek artması kısa vadede XRP fiyat tahminlerinde değişikliğe neden oldu. Ayrıca kripto piyasasındaki durgunluk ve Bitcoin fiyatının 60 bin dolarlık psikolojik desteği aşamaması altcoinlere yönelik beklentileri bir miktar düşürdü.

Bu gelişmeler analistlerin daha makul seviyelerdeki fiyat tahminlerini öne çıkardı. Popüler kripto analisti Dark Defender, haftalık yükseliş çubuğuna gönderme yaparak haftalık kapanış mumunun ayı boğa çekiç mumu olduğunu düşündüğünü açıkladı. Buna göre XRP önce 1 dolara ve ardında 1,4 ve 1,88 dolara çıkabilir.  Altcoinin 1 dolara çıkması ise yüzde 75’lik bir yükseliş anlamına geliyor.

Güncel XRP teknik grafiğine bakıldığında altcoin son 24 saate minimal bir iyileşme göstererek 0,57 dolardan işlem görüyor. Bir haftalık grafiğinde en düşük 0,54 seviyesini gören altcoin, bir miktar toparlanmayı başarsa da psikolojik destek bölgesi 0,60’a ulaşamadı. 50 günlük Üssel hareketli Ortalama, yavaş 200 günlük EMA’nin üzerinde yer alıyor.

XRP
XRP grafik 200 EMA ve 50 EMA

Fiyatın altında hareket eden EMA endeksi alım sinyali veriyor. DMI göstergesine bakıldığında ise pozitif DI, negatif DI çizgisine yaklaştı ve yukarı yönlü gidişin işaretini veriyor. ADX sinyali ise mevcut trendin giderek zayıfladığına işaret etmekte. Ayrıca Göreceli Güç Endeksi (RSI)’nin 50 çizgisinin üzerine çıkması altcoin için olumlu bir işaret oluyor. Bu göstergeler yatırımcılar arasında bekle ve gör taktiğini güçlendirebilir. Yatırımcılar XRP coini elde tutarken staking yapan kriptolar da dikkat çekiyor.

Yüksek staking getirili meme coin projesi: Crypto All-Stars

En iyi meme coinleri bir araya getiren Crypto All-Stars projesi, MemeVault sistemi ile dikkat çekiyor. Meme Vault; Pepe, Floki, Brett ve daha birçok meme coinin tek platform üzerinden stake edilmesine olanak tanır. Bu sayede farklı meme paralarını tek çatı altında toplayarak yüksek ödülleri ile kısa sürede büyümeyi hedefler.  Ön satış aşamasında olan Crypto All-Stars projesinde ödül kazanmak için sistemin desteklediği meme coinlerden birini stake etmek yeterlidir. Staking için STARS tokenı gerekir. Güncel staking ödül oranı ise yüzde 2975 pasif getiridir.

Toplam arzının yüzde 25’ini Meme Vault sistemine ayıran projede, satın alınan STARS tokenları ise ön satış sonunda talep edilebilir. Güncel fiyatı 1 STARS tokenın fiyatı 0.0013911 dolardır ve tokenler kademeli fiyat artışına gidecektir. Son olarak STARS tokenları ETH ve BNB ağı üzerinden satın alınabilir.

Crypto All Stars Satın Al


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir