Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!
Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!"

Weiss Ratings bu kripto para birimini Bitcoin’in önüne koydu!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Weiss Ratings’e göre Ethereum, Bitcoin’i tahttan indirmeyi başardı. Derecelendirme kuruluşu; benimsenme, teknoloji, pazar ivmesi ve yatırım riskini dikkate alan genel kripto sıralamasını güncelledi. Weiss Ethereum’u (ETH) bir numaraya yerleştirirken; ardından Bitcoin (BTC), Cardano (ADA), Litecoin (LTC) ve Stellar’ı (XLM) sıraladı.

Buna ek olarak, kripto derecelendirme ajansı Cardano’yu en iyi teknolojiye sahip para olarak adlandırıyor. Shelley hard forkunun başarılı olmasıyla birlikte Weiss analisti Juan Villaverde, şirketinin zaten blok zincirinin kripto para sıralamasında uzun zamandır beklenen yükseltmesini hesaba kattığını söyledi.

Shelley halihazırda teknoloji modelimize yansıdı çünkü bunun ortaya çıkacağına dair tam güvenimiz vardı. Ayrıca Cardano’nun akıllı sözleşmeler ve dApps çalıştırabildiği aynı modeli de düşünüyoruz, çünkü bunların sonunda ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Blockchain için temel olan Cardano, zamanla iyileştikçe, derecelendirmelerimize yansıtılacak.

Hangi kripto para birimlerinin teknolojisi iyi?

Weiss ayrıca Cosmos (ATOM), Fantom (FTM), Tezos (XTZ) ve Ethereum’u teknoloji açısından en büyük paralar olarak görüyor.

Kripto pazarının durumuna gelince, Juan Villaverde, boğa rallisinin yatırımcılar büyük hacimli isimlere odaklanmaya devam ettikçe devam edebileceğini düşünüyor.

Weiss Ratings, 30 yılı aşkın bir süredir finansal piyasa araştırması ve analizi sağlıyor. Şirket ilk kripto sıralamasını 2018’in başında yayımladı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir