Wall Strett’in Bitcoin boğası, FOMO’yu tetikleyecek seviyeyi açıkladı!
Wall Strett’in Bitcoin boğası, FOMO’yu tetikleyecek seviyeyi açıkladı!

Wall Strett’in Bitcoin boğası, FOMO’yu tetikleyecek seviyeyi açıkladı!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rhythm Trader tarafından yayınlanan yeni bir twitter parçasında, Grayscale Bitcoin Trust’ın Nisan ayında 11.236 Bitcoin biriktirdiği ortaya çıktı. Tweet, ayrıca ayda 54.000 Bitcoin’in çıkarıldığını ve Grayscale’in yeni Bitcoin tedarikinin %21’sinin satın aldığını belirtiyor.

Bitcoin fiyat artışı, kurumların FOMO olduğuna dair bir işaret olabilir

Gerçekten de, Grayscale Bitcoin Trust, Bitcoin başına 11.600 dolarlık bir bedele sahip, bu dijital varlığın piyasa fiyatından %30 daha fazla. Alandaki uzmanlar, 2017 Bitcoin boğa koşusunun ‘bireysel FOMO‘ tarafından beslendiğini söyledi. Bununla birlikte şu anda, kurumlar büyük miktarda mevduat biriktiriyor ve raporlara inanılması durumunda bu durum Bitcoin fiyat artışı için bir etken haline geldi.

Fundstrats’ın kurucu ortağı Tom Lee, son zamanlarda BTC fiyatlarının yükseliş eğiliminde olmasının neye mal olduğunu anlamak için Twitter’da bir anket yaptı. 8 bin katılımcı vardı ve en yüksek oyu 10 bin dolar kazandı. Yani 10 bin dolarlık seviye Bitcoin’de FOMO’yu tetikleyecek seviye olarak belirlendi.

“Bitcoin, Venmo ve Apple Pay’den daha fazla bir değişim aracı olarak kullanıldı.”

Bununla birlikte Morgan Creek’ten Anthony, BTC’nin şu anki fiyat artışında farklı bir bakış açısına sahipti ve şunları söyledi:

Bitcoin, 2018’de birleştirilen Venmo ve Apple Pay’den daha fazla bir değişim aracı olarak kullanıldı. Bitcoin perakende kullanımda pek popüler değildi ve Gemini ve FlexaHQ gibi platformların BTC kitlesel kabulünün artması için durumun tersine dönmesine yardımcı olacağını umuyorum.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir