Sıcak Gelişme: VanEck, Bitcoin ETF için SEC'e yeniden başvurdu!
Sıcak Gelişme: VanEck, Bitcoin ETF için SEC'e yeniden başvurdu!

Uzman Görüşü: Bitcoin ETF her an onaylanabilir

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VanECK’in teklifinin geri çekilmesi ve yenilenmesiyle birlikte, kilit oyuncuların bazıları bir Bitcoin ETF’nin yakında onaylanabileceği konusunda çok daha iyimser görünüyor. Onaylama veya onaylamama kararı ise SEC’e düşer, bu yüzden kararları kimin vereceğine bir bakalım…

Bitcoin ETF onayı 240 gün sürebilir

Hester Peirce, komisyonda en büyük Bitcoin savunucusu. Birçok kişi onu kriptoların annesi olarak çağırmayı tercih ediyor. En yeni üye Elad Roisman da bilinen başka bir kripto savunucusu.

Geçen hafta Robert Jackson ayrıca kriptoların lehine konuşarak manşetlere girdi. Bu yüzden kırılması en zor olan ceviz, kripto topluluğuyla meşgul olmaya devam eden Başkan Jay Clayton olarak kalmaya devam ediyor.

Dijital Varlıklar Direktörü Gabor Gurbacs geçtiğimiz günlerde CNBC’de Ran Neuner’e başvuru sürecinin 240 gün kadar sürebileceğini, ancak SEC’in onaylamaya karar vermesi halinde tek bir günde kararın çıkabileceğini söyledi.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir