21Shares SIX Exchange'de popüler altcoin’in ilk ETP'sini başlatıyor
21Shares SIX Exchange'de popüler altcoin’in ilk ETP'sini başlatıyor

Ünlü trader “2021’de aya çıkacak” dediği 6 altcoin’i açıkladı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto traderı Lark Davis, Ethereum üzerine inşa edilen 6 altcoin için zirveye çıkacaklar dedi ve yükseliş vurgusu yaptı.

Hangi altcoinler

Lark Davis, “Bu merkezi olmayan finans (DeFi) koinleri, piyasadaki daha küçük değere sahip kripto para birimlerine kıyasla nispeten daha güvenli oyunlar ortaya koyarken, aynı zamanda bu yüksek kazançları sağlama açısından boğa koşusu sırasında en iyi koinler arasında yer alacak” diyor

Analistin ilk seçimi, halihazırda platforma kilitlenmiş 3 milyar dolara yakın toplam değere sahip olduğunu ve daha da büyüyeceğini söylediği borç verme ve borç alma protokolü Aave (AAVE).

“Bu, Aave için sadece bir başlangıç, çünkü Aave’nin arkasındaki teknoloji aslında multi-trilyon dolarlık bir piyasaya hitap ediyor. Bununla birlikte, Aave, basit borç verme ve borçlanma hizmetlerinin çok ötesine geçiyor. Aynı zamanda flaş krediler gibi teknolojide de öncüdür, yakın zamanda bir kredi delegasyonu başlattı. Planlarında pek çok başka şey var. Aave, ipotek piyasasına girmek için bile çalışıyor ve tokenize ipotek krediler için teminat olarak kullanılabiliyor. “

Davis’in yükselişte olduğu ikinci varlık Uniswap (UNI). Davis, merkezi olmayan borsaların bazı günlerde Coinbase’den daha yüksek bir hacme sahip olduğunu ve projelerin, bu merkezsiz borsalarda son derece kolay bir şekilde başlatılabileceğini vurguluyor.

Davis’in listesindeki bir sonraki proje, multi-trilyon dolarlık türev piyasasını hedefleyen türev likidite protokolü Synthetix (SNX). Davis, bir dizi yeni projenin Synthetix protokolünden yararlandığını belirterek, projenin yaklaşan güncellemeleriylr öngörülebilir gelecekte kendi alanında lider kalmasını beklediğini ekliyor.

Diğer koinler

Davis’in bahsettiği dördüncü altcoin, token sahiplerinin platformda toplanan ücretlerin bir kısmını almasına olanak tanıyan çok amaçlı borç verme ve sigorta platformuna dönüşen Andre Cronje’nin merkezi olmayan finans platformu yearn.finance (YFI).

Davis’in beşinci seçimi likidite sağlayıcısı Kyber Network (KNC) ve Davis bunun “DeFi’deki noktaları birleştirmeye yardımcı olduğunu” söylüyor. Davis, Kyber sahiplerinin, bu özelliği değerli kılmak için çok sayıda KNC’ye sahip olması gerektiği konusunda uyarmasına rağmen, platformda yapılan ücretlerin bir kısmını aldıklarını belirtti. Bununla birlikte Davis, token’ın azalan bir arza sahip olduğunu ve bazı harika tokenomikler sağladığını söylüyor.

Son olarak Davis, Maker’ı (MKR) “DeFi protokollerinin kralı” olarak isimlendiriyor. “Maker, kilitli toplam değer açısından bir numaralı DeFi protokolü” diyen Davis, plandaki birçok yeni özellikle birlikte, varlığın bu döngüde başarılı olabileceğine inanıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir