Ünlü Bitcoin boğasından çarpıcı BTC tahmini
Ünlü Bitcoin boğasından çarpıcı BTC tahmini

Ünlü Bitcoin boğasından çarpıcı BTC tahmini

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto’nun en büyük yatırım firmalarından biri olan Galaxy Digital’in CEO’su, Bitcoin (BTC)’in piyasa değerinin önümüzdeki 20 yıl içerisinde kolayca altını geçebileceğini söylüyor.

Mike Novogratz: “Sektöre yatırımlar akıyor.”

Morgan Creek Digital’in kurucusu Anthony Pompliano ile yaptığı yeni röportajda Mike Novogratz, Goldman Sachs ve Intercontinental Exchange gibi kurumsal oyuncuların bu alana girmesinin sadece bir zaman meselesi olduğunu söylüyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Goldman’ın menkul kıymet tokenleri ile ilgili planlar yaptığını biliyorum. Henüz bir şey yapmıyorlar, ancak gerçekten hazırlanıyorlar ve tüm konularla ilgileniyorlar. Kripto paralar nerede saklanır? Kendi saklama hizmetini mi kurmak zorundasın, yoksa başkalarının depolama hizmetini kullanabilir misin? Din ile yasal çerçeve henüz menkul kıymet tokenleri konusunda açıklığa sahip değil. Menkul kıymet tokenleri işimizde gerçekten çok çalışıyoruz ve bence harika şeyler olacak.

“Yatırımcılar portföylerinde küçük bir miktar BTC bulundurmalı.”

Novogratz’a göre, Bitcoin’in yükselme potansiyeli güçlü olmaya devam ediyor ve yatırımcıların portföylerinde küçük bir miktar BTC koymaları akıllıca olacak. Mike Novogratz, konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin için makro durumun oldukça güçlü olduğunu düşünüyorum. Ve eğer portföyünüzün yüzde ikisini BTC’de tutabiliyorsanız boğa koşusunu yakalamanız için iyi bir şans var. Fidelityyeni kuruluyor. Bakkt biraz gecikmeye devam ediyor, ama sonsuza dek gecikmeyecek. Oyunda olacaklar. Ve bir sürü başka oyuncu geliyor.

Mike Novogratz açıklamalarına şunları ekliyor:

Altın, 8 trilyon dolarlık bir piyasa değerini yönetiyor. Gelecek bir veya iki yıl içinde Bitcoin’de orada olamaz. Ancak 20 yıldan fazla bir sürede bu olabilir mi? Kolayca olabilir. Ve bu tüm diğer varlıklara sıfır şans veriyor. Ve bence bu oldukça akıllıca bir portföy bahsi gibi görünüyor.

CBOE Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini durdurdu

Novogratz, CBOE’nun Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini gelecek ay durdurma konusundaki son kararına da değindi ve şunları söyledi:

Gerçek şu ki CME izmaritlerini tekmeledi. Ve bu adamların odaklandıkları alanlara harcayacakları sınırlı kaynakları var ve bunu başka bir yerde harcamaya karar verdiler. Sektördeki mimari daha iyi hale geldikçe Bitcoin’de kaldıraç bulmak kolaylaşacak. Bitcoin çevresindeki borç verme piyasasının %10’dan %3’e yükseldiğini zaten görüyorsunuz. Yani bir kez ödünç alabiliyorsun. Ve şimdi Bitcoin’de kısa pozisyon almak çok zor değil. 2016’da Bitcoin’de kısa pozisyon almak neredeyse imkansızdı…

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir