Ünlü analistten Bitcoin rallisi için çarpıcı açıklama
Ünlü analistten Bitcoin rallisi için çarpıcı açıklama

Ünlü analistten Bitcoin rallisi için çarpıcı açıklama

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Ekonomist ve önde gelen piyasa analisti Alex Kruger, son zamanlardaki fiyat zayıflığına rağmen Bitcoin’in orta vadeli eğilimi konusunda endişe duymuyor.

Kripto paranın önümüzdeki aylarda Tesla benzeri bir ralli yapabileceğini söylüyor.

Bitcoin önümüzdeki aylarda büyük bir ralli yapabilir

Ekonomist ve önde gelen piyasa analisti Alex Kruger, son zamanlardaki fiyat zayıflığına rağmen Bitcoin’in orta vadeli eğiliminden endişe duymuyor. Analist kısa süre önce kripto para biriminin önümüzdeki aylarda “Tesla” gibi bir ralli yapabileceğini düşündüğünü belirtti.

Kruger 13.000 $’lık bölgeye bir Bitcoin fiyat düşüşünün olması durumunda, kripto para piyasasına ek sermaye dağıtmaya meyilli olacağını ekledi.

Tesla benzeri bir ralliyle Kruger, kripto para biriminin 2019 yazının en düşük seviyelerinden tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseleceğine işaret ediyor.

Makro trend

Alandaki diğer bazı kişiler, boğa eğiliminin sağlam olduğuna inanıyor. Gemini CEO’su ve bir Bitcoin milyarderi olan Tyler Winklevoss, geçtiğimiz günlerde konu hakkında şunları söyledi:

“2020 bitmeden önce Bitcoin için tüm zamanların en yüksek fiyatını göreceğimizi düşünüyorum. Fiyat bir aydan kısa bir süre içinde 10.000’den neredeyse 14.000’e yükselmiş olsa da, henüz gerçekten bir patlama yapmadı. 3-5 bin dalgalanma görmeye başladığımızda boğalar kaçacak.”

Real Vision CEO’su ve eski bir hedge fonu yöneticisi Raoul Pal, geçtiğimiz günlerde kripto para biriminin daha da yükselebileceğini söyledi.

Pal, Bitcoin’in bir dizi makro trend nedeniyle bu piyasa döngüsünde 100.000 dolar ve ötesine ulaşabileceğine inanıyor. Rekor girişler nedeniyle kripto parayı yeni zirvelere taşıyabilecek önde gelen kripto para birimine yönelik kurumsal katılımı özellikle vurguladı.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir