Ünlü analist uyardı: “Bitcoin’de yatırımcı içgüdüsü hayal kırıklığına uğratabilir”
Ünlü analist uyardı: “Bitcoin’de yatırımcı içgüdüsü hayal kırıklığına uğratabilir”

Ünlü analist uyardı: “Bitcoin’de yatırımcı içgüdüsü hayal kırıklığına uğratabilir”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakından takip edilen ve takma bir isim kullanan bir trader ve kripto analisti, en iyi kripto para birimi aylık kapanışına yaklaştığı için, Bitcoin’in son fiyat hareketine yatırımcıların içgüdüsel tepkisinin yanlış olabileceğini söylüyor.

Düşüş hissi yanlış

DonAlt, bir tweet’te BTC için geçerli olan düşüş hissinin yersiz göründüğünü söylüyor ve ekliyor:

“Nötr veya negatif fonlama ile 10 bin doların üzerinde olan Bitcoin için şimdi düşüş hissini öne çıkarmak çok, çok tuhaf.”

Analist, son BTC geri çekilmesinin aslında güçlü bir yükseliş sinyali olduğunu açıklıyor.

“Aylık BTC: Şu anda, önümüzdeki birkaç gün içinde çökmeyeceğimiz sürece oluşan hareket desteğin basit bir yeniden test edilmesi gibi görünüyor. Bu seviye genellikle iyimser bir aşamaya işaret ediyor.”

Trader ayrıca, bir numaralı kripto para biriminin S&P 500 ve altın gibi geleneksel varlıklardan daha iyi performans gösterdiğini vurguluyor.

“SPX ve GOLD küçük bir sıçrama yaptı. Bitcoin ise çok büyük bir sıçrama yaptı. Size gücün aslında nerede olduğunu gösteriyor.”

Kripto analisti, Ethereum’u (ETH) da yakından takip ediyor. İkinci en büyük kripto para birimi son zamanlarda büyük bir teknik çöküş yaşarken DonAlt, son birkaç gündeki dayanıklılığının daha kısa zaman diliminde nereye gittiğini tahmin etmeyi zorlaştırdığını söylüyor:

“ETH’nin gücüne gerçekten şaşırdım. Beklediğim aşağı hareket tamamlandı. Ancak tam olarak çökmedi ve hızlı bir şekilde alıcı buldu. Bu ya boyun çizgisinin yeniden testiydi ya da aşağı doğru hareketin sarsıcı bir yansımasıydı.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir