Ünlü analist: “Popüler altcoin kısa soluklu olsa da güçlü yükselebilir.”
Ünlü analist: “Popüler altcoin kısa soluklu olsa da güçlü yükselebilir.”

Ünlü analist: “Popüler altcoin kısa soluklu olsa da güçlü yükselebilir.”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, ROI’nin çoğundan daha yüksek olmasıyla muhtemelen piyasadaki en iyi performans gösteren varlık. Zycrypto analistine göre spektrumun diğer tarafında sadece Cardano’nun ADA’sı olabilir. Altcoin’deki yatırımcılar 2019’da hayal kırıklığına uğradı.

Crypto Loomdart: “Altcoin (ADA) 700 Satoshi’lere kadar yükselebilir.”

Kripto para o kadar düştü ki 4 Ocak 2018’de ulaştığı şu anki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,33 dolardan neredeyse %100 daha düşük seviyede oturuyor. Ancak Zycrypto analisti, ADA’nın ilerleyen günlerde güçlü yükselmesini umuyor. Geçen yılın Mart ayından bu yana, ADA sürekli olarak aşağı iniyor, ancak Zycrypto analistine göre şimdi mevcut davranış, kripto paranın uzun inişine son vermeye hazır olduğu anlamına gelebilir. Bir kripto analisti olan “Crypto Loomdart” kısa bir süre önce “472 Satoshi aralığında 4 saatlik mumlar alabilene kadar ADA’yı tutmaktan” rahatsız olduğunu söyledi.

Analiste göre, eğer fiyat 472 Satoshi’yi geçebilirse, 700 Satoshi’lere kadar yükselmesi için çok iyi bir olasılık var. Ancak ADA veya başka herhangi bir kripto para biriminin ileride bir yükseliş yaşayacağını kesin olarak bilmek mümün değil. Zycrypto analistine göre şu anki hareketine dayanarak, ADA’nın şu anda dibe vurduğunu ve artık düşüşün olmayacağını düşünmek akıllıca olur. Analiste göre kısa sürse de bir artış yaşayabiliriz. Zycrypto analistine göre, Crypto Loomdart’ın 472 Satoshi’den daha yüksek bir seviye için yükselen görüşü genel ADA hissini etkileyebilir.

Zycrypto analisti: “Cardano kısa süreli olsa da bir yükseliş yaşıyabilir.”

ADA şu anda 0,047 dolar seviyesinde ve halen piyasa değeri ile 11. en büyük dijital para birimi. Bu fiyat hala 1 Ekim 2017’deki tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,017354 dolar seviyesinden bir miktar daha yüksek. Bir tersine dönme gerçekleşir ve ADA ralliyi başlatırsa, Zycrypto analistine göre mevcut ruh hali, yavaş veya hızlı bir şekilde değişebilir; Bu, ADA’nın piyasadaki genel yükseliş şansını artıracak.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir