Twitter CEO'sundan Bitcoin açıklaması: “Devletler Bitcoin’i öldüremez”
Twitter CEO'sundan Bitcoin açıklaması: “Devletler Bitcoin’i öldüremez”

Twitter CEO’sundan Bitcoin açıklaması: “Devletler Bitcoin’i öldüremez”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin taraftarı Jack Dorsey, Ray Dalio’nun korku tacizine kısa ve öz bir cevap verdi. Son zamanlarda, Ray Dalio’nun Kasım ayında yaptığı röportajın ardından, hükümetlerin Bitcoin’i öldürme yeteneğine sahip olup olmadığı sorusu kripto para birimi topluluğunda ilk sırada yer aldı.

Twitter ve Square CEO’su Jack Dorsey bu soruya kısa süre önce kısa ve öz bir yanıt verdi. 14 Kasım’da viral bir tweet’te “Hayır” cevabını verdi.

Dalio şüpheciliğini artırıyor

Paul Tudor Jones ve Stanley Druckenmiller gibi çok sayıda önde gelen hedge fonu yöneticisi bu yılın başlarında Bitcoin’e girerken, yatırım yönetimi devi Bridgewater Associates’in 71 yaşındaki kurucusu şüpheciliğini ikiye katlayarak trendi hızlandırdı.

Dalio, bu Ocak ayında Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda Bitcoin’i para olarak tanımayı reddetti ve bunun ne bir değer deposu ne de bir değişim aracı olarak hizmet etmediğini iddia etti.

Yahoo!Finance ile yukarıda bahsedilen röportaj sırasında ünlü Milyarder, dünyanın en büyük kripto para birimine yönelik eleştirisini tekrarlarken, hükümetlerin Bitcoin’i “malzeme” haline getirmesi durumunda BTC’yi yasaklamaktan çekinmeyeceklerini öngördü.

Hükümetler Bitcoin’i yasaklamaya çalışabilir ve başarısız olabilir

Bloomberg Intelligence’ın emtia stratejisti Mike McGlone’a göre, ABD’nin 1930’larda vatandaşlarından altın ele geçirmesinin tarihsel emsali, Bitcoin’i kesinlikle sarı metalden daha riskli bir yatırım yapıyor:

“Hepimiz Bitcoin’in yeni bir teknoloji olduğunu biliyoruz. Başarısız olabilir. Bilmiyorum, teknoloji ve düzenlemelerle gerçekten ne olacağını tahmin edemiyorum. Yasaklanabilir. Belki yakın gelecekte düzenlenebilir.”

ShapeShift CEO’su Erik Voorhees, kripto para biriminin merkezsiz yapısı nedeniyle bir Bitcoin yasağının başarısız olacağından emin olsa da, ABD tahvil piyasası çökerse bunun gerçekten gerçekleşebileceğini göz ardı etmiyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir