featured

TON ve TRX coinde ralli heyecanı: Bu altcoinler 2x yükselişe mi hazırlanıyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TON ve TRX Haberleri: Haftaya nötr başlayan kripto para piyasası Bitcoin öncülüğünde karışık bir seyir izliyor. Altcoinler Bitcoin’le birlikte hareket ederken son birkaç haftadır en iyi performansı gösteren kripto para Ton ile TRX oldu. Piyasadaki genel düşüşe ve gerilemeye rağmen haftalık yüzde 8’in üzerinde yükseliş sergileyen TON hacminde son 24 saate hızlı bir yükseliş yaşandı. Güçlü bir büyümenin işareti olarak ele alınan bu yükseliş, yatırımcılar arasında yeni bir ralliye dair spekülasyonları gündeme getirdi.

TON hacmi yüzde 230 büyüdü

Coinglass verilerine göre son 24 saate TON coinin Açık Faiz oranında yüzde 10 arttı ve hacmi yüzde 235 yükseldi. Açık Faiz (OI) oranındaki yükselme mevcut trendde yükseliş ivmesinin artabileceğini gösterir.

ton
TON teknik grafik

Son bir gün içinde fiyatı ise yüzde 7 yükselerek 7,02 doların üzerine çıkarak iyimserliği yükselti. İlerleyen işlem saatlerinde bir miktar geri çekilme yaşayan altcoin, 6,81 dolardan işlem görüyor. TON, mevcut momentumu koruyabilir ve 6,88 dolarlık direnç noktasını aşabilirse yeni bir ralli başlatabilir.

Teknik grafiğine bakıldığında MACD çizgisi, sinyal çizgisinin üzerinde yer alıyor. MACD çizgisinin sıfır çizgisine ulaşması yukarı yönlü hareketin devamına işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi ise 50’nin üzerinde yer almasına rağmen kısa bir düşüş gösterdi.

TRX, SunPump ile heyecan yarattı

TRON (TRX) yeni kurduğu meme coin platformu ile son bir haftadır en iyi performans gösteren altcoinlerden biriydi. Yatırımcılara kendi meme coinlerini oluşturmasına imkânı veren SunPump platformunda kısa zamanda 4.800’den fazla meme parası oluşturuldu. Platformun kullanıma başlaması ile yalnızca bir günde 1,5 milyondan fazla gelir elde eden TRON büyüme potansiyelini kısa sürede yükseltti.

Son bir haftada yüzde 7 büyüyen altcoin, yüzde 2,5’luk bir artışla son üç haftanın en yüksek seviyesi olan 0,13 dolara ulaştı. Sistemli bir büyüme sergileyen TRON ağı, son beş gündür yeşil mumlar oluşturmaya devam ediyor.

TRX
TRX teknik grafik

MACD göstergesi sıfırın üzerine çıkarak sinyal çizgisinin üzerinde yer alıyor. Kısa vadeli ortalamanın yükseldiğini gösteren bu işaret mevcut trendin sürebileceği şekilde yorumlanır. DMI endeksine bakıldığında +DI, negatif DI arasında fark büyüyor. Bu da yukarı yönlü baskının artmaya devam ettiğine işaret eder. Trendin gücünü gösteren ADX ise yatay bir seyir izliyor.

Bununla birlikte altcoin piyasasında XRP ve MATIC fiyatları da olumlu sinyaller veriyor. Ancak genel olarak Bitcoin’le birlikte ETH, SOL ve BNB kırmızı bölgede yer alıyor. Meme coin sektörü ise piyasadaki genel düşüşle birlikte yüzde 3 ile 5 arasında değer kaybı yaşadı. Bu sürede Pepe fiyatı yüzde 4’ün üzerinde değer kaybederken Pepe Unchained bir sonraki fiyat artışına hazırlanıyor.

Pepe Unchained yeni bir fiyat artışının eşiğinde

Dünyanın ilk meme coin Layer-2 özelliğine sahip olan Pepe Unchained, Ethereum ile Pepe arasında hızlı köprüleme sağlar. Böylece Layer-1 meme paralarına göre daha hızlı ve düşük ücretli işlemler yapmaya olanak yaratır. Ethereum’dan 100 kat daha hızlı çalışan bu ağ, Pepe’nin yükseltilmiş bir versiyonu olarak tanıtılır. Güçlü bir blok zincir ağına sahip olması ile listeleme sonrası 100x yükselme potansiyeli taşıyan meme coin, yeni bir fiyat artışına giderek erken alımda avantaj yaratır.

Pepe Unchained Ziyaret Edin

Güncel olarak 1 PEPU tokenı 0,009163 dolardan işlem görür. Ayrıca şu ana kadar ön satışta  9.618.027 dolar topladığını açıklayan Pepe Unchained, çift staking ile yıllık yüzde 210 pasif getiri sunar. Listelenme öncesinde düşük fiyatlar ile alınabilecek olan PEPU tokenları cüzdana eklendikten hemen sonra stake edilebilir.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir