featured

Terra Luna Classic’ten yeni hamle: Topluluk LUNC fiyatında yüzde 40 artış bekliyor, işte detaylar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic çekirdek geliştiricisi Joint L1 Task Force (L1TF) nihayet TerraClassicUSD (USTC) fiyatını 1 dolara çıkarmak için USTC repeg üzerinde çalışmaya karar verdi. Geliştirici grubu tarafından daha önce açıklandığı gibi L1TF ekibi, USTC stablecoine dikkat çekmek için v2.1.1 parite yükseltmesinden sonra Redline Drifter liderliğindeki USTC repeg ekibiyle birlikte çalışacağını açıklamıştı.

Terra Luna Classic L1 ekibi USTC repeg üzerinde çalışacak

Ortak L1 Görev Gücü proje yöneticisi LuncBurnArmy 20 Haziran’da attığı bir dizi tweetle L1TF’nin yeni kurulan Quant ekibiyle birlikte çalışacağını doğruladı. Ayrıca Terra Luna Classic topluluğu tarafından yönetişim oylamasını geçen tüm görevler için desteğini ifade etti.

Geliştirme ekibindeki küçük bir anlaşmazlığın ardından RedlineDrifter ve LuncBurnArmy, USTC repeg ile ilgili çalışmalar hakkında verimli bir tartışma yaptı. L1TF, testnet üzerinde yoğun test gerektiren pazar modülü hariç ‘yedek mimari/tasarım’ ve diğer USTC öğelerini kaldıracaktır.

LUNA

CEX’in sapma vergisi önerisini desteklememesi hâlinde nicelik ekibi rezerv için alternatif finansman yöntemleri aramalıdır. Bu nedenle rezervin mimarisinin/tasarımının sayısal ekip teklifine dâhil edilmesi önerilmektedir. L1TF ise 3. çeyrekte piyasa modülünün test edilmesi üzerinde çalışacaktır.

LuncBurnArmy, “Bu, rezerv için önerilen varlıkları, rezervin nasıl yönetileceğini ve rezerv varlıklarını kullanarak peg savunmasını otomatikleştirmenin nasıl mümkün olabileceğini içerecektir. Sayısal ekip zamanının yüzde 60-70’ini sapma vergisine harcayabilir, ancak CEX’lere bağımlı olmayan rezervi finanse etmenin yollarını arayabilir.

“Borsalardan topluma sağlanan bilgilerle ilgili tartışmalar oldu. Binance tarafından ifade edilenleri kamuya açıklamadım ya da kamuya açıklanması için yetki vermedim.”

LUNC fiyatı pariteden sonra yüzde 50 iyileşecek

Terra Classic geliştirici grubu Joint L1 Task Force, 14 Haziran’da en büyük v2.1.1 parite yükseltmesini başarıyla tamamladı. Bu yükseltme, zincirin Terra 2.0 ve diğer Cosmos zincirleriyle pariteye ulaşmasını sağlayarak zincire faydayı geri getirdi.

Terra Luna

Topluluk, parite yükseltmesinden sonra LUNC fiyatında en az yüzde 40’lık bir artışla 0,00014 dolara ulaşılacağını tahmin ediyordu, ancak piyasadaki dalgalanma daha geniş piyasayı etkiledi. Ancak piyasadaki dalgalanmaya rağmen Terra Luna fiyatı düşen kama formasyonunun seviyelerini ihlal etmedi ve bu da Terra Luna Classic fiyatının önemli bir büyüme için hazır olduğunu gösteriyor.

LUNC fiyatı şu anda son 24 saatte yüzde 2 düşüşle 0.000088 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000883 dolar ve 0,0000906 dolardır. Bu arada, USTC fiyatı son 24 saatte yüzde 1 artışla 0.011 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin