Terra Luna Classic (LUNC) fiyat tahmini, terra luna classic analizi, lunc analizi
Terra Classic (LUNC) tarafında şaşırtıcı gelişme yaşandı! Neler oluyor?

Terra Luna Classic (LUNC) fiyat tahmini 30 milyon dolarlık işlem hacmi arttı – Şimdi alma zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saat içinde, genel kripto para piyasası neredeyse hareketsiz kalırken, Terra Luna Classic’in (LUNC) fiyatı %0,5 düşerek $0,00010959’a geriledi. LUNC’un mevcut fiyatı, son bir haftada %12 ve son 30 günde %13,5 düşüş yaşadığını gösterirken, aynı zamanda bu yılın başından beri %24 değer kaybetti.

Son birkaç gündür, 24 saatlik işlem hacmi 30 milyon doların üzerine çıkarak, volatilitenin arttığına dair bir işaret olsa da, işlem hacmindeki artış satıştan kaynaklanıyor gibi görünüyor.

Ancak Terra Luna Classic topluluğunun platformun kullanımını artırmak ve LUNC’un fiyatını yükseltmek için yaptığı çalışmalar, piyasa koşulları daha elverişli hale geldiğinde, özellikle yılın ilerleyen dönemlerinde, belirgin bir toparlanma yaşamasına neden olabilir.

Terra Luna Classic (LUNC) Fiyat Tahmini, LUNC analiz, Terra Luna Analiz, Luna analiz - Kripto Para Haber

Terra Luna Classic Fiyat Tahmini

Sadece teknik bir okuma yaparak, LUNC’un göstergelerinin şu anda ne kadar aşırı satılmış olduğu dikkate alındığında, LUNC’un yakın gelecekte toparlanması gerektiği görünüyor.

Terra luna toparlanacak mı? Terra luna classic fiyat tahmini, luna fiyat tahmini, luna ne kadar, lunc ne kadar 24 nisan lunc haberleri - kripto para haber

Örneğin, göreceli güç endeksi (mor) yaklaşık 30’a kadar düşmüş durumda ve bu seviyenin önemli ölçüde altında bir dip genellikle bir toparlanmayı işaret eder.

LUNC’un 30 günlük hareketli ortalaması (sarı) 200 günlük hareketli ortalamasının (mavi) oldukça altına düştü ve gerçek fiyatı her iki ortalamanın da altında seyrediyor..

Bu normal olarak yukarı yönlü bir düzeltme gerektirdiğini işaret eder ve LUNC’un işlem hacminin daha yüksek bir seviyeye, yaklaşık 36 milyon doların üzerine yükselmesi bu şüpheleri arttırabilir.

Ancak, son haftalarda LUNC’nin gördüğü ortalama seviyelerden biraz daha yüksek olsa da, 36 milyon dolar hala oldukça düşük bir işlem hacmi seviyesidir.

Bunun üzerine, LUNC’un destek seviyelerinin altına düşmeye devam etmesi – ve bu durumun yıl boyunca neredeyse her zaman gerçekleşmesi – LUNC’un terminal bir düşüş içinde olan bir altcoin olduğunu gösteriyor.

Bu nedenle, LUNC’un yakın gelecekte $0.00010959’dan $0.00009’a ve belki de daha da düşük seviyelere düşmesi pek şaşırtıcı olmayacaktır.

https://twitter.com/OlusileCrypto/status/1650754761174446080?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1650754761174446080%7Ctwgr%5Eda03c6c91d47ca19d8a947deb3b34e4d6abf104e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptonews.com%2Fnews%2Fterra-luna-classic-price-prediction-as-30-million-trading-volume-floods-time-buy.htm

Öte yandan, Terra Luna Classic topluluğunun LUNC’un orta ve uzun vadede yavaş yavaş toparlanacağına inancını kabul ederseniz, LUNC aşırı düşük değerlenmiş hale gelir.

Diğer bir deyişle, şu anda LUNC’un ne kadar ucuz olduğunu düşünerek alım yapmak için iyi bir zaman olabilir.

LUNC’un geliştirici ve doğrulayıcı topluluğu büyümesine yardımcı olmak için öneriler sunmaya devam ediyor ve yakın zamanda USTC’yi yeniden bağlamayı planlayan bir öneri ortaya çıktı.

USTC’nin tekrar 1 dolarla eşleştirilmesi, kardeş stabilcoin ile doğrudan bağlantılı olan LUNC’un arzı üzerinde çok olumlu bir etkiye sahip olacaktır. Bu durum, LUNC’un fiyatının önemli ölçüde artmasını sağlayabilir.

Son gönderilen öneriler arasında, LUNC ağını geliştirme çalışmalarında kullanılan fonları artıracak olan Layer 1 Task Force önerisi de yer almaktadır. Bu öneri, Cosmos ile artan bir uyumluluk gibi bir dizi kullanışlı teknik değişiklik de getirecektir.

Terra Luna Classic’teki bu geliştirme çalışmaları, LUNC’un “ölü” bir kripto para birimi olmaktan kaçınması için gereklidir. Ayrıca, Mart ayı boyunca Binance’un toplamda 1,6 milyar LUNC yakması da düzenli olarak devam ettiğini görmek de umut vericidir.

https://twitter.com/traderrocko/status/1642883771383836675?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1642883771383836675%7Ctwgr%5Eda03c6c91d47ca19d8a947deb3b34e4d6abf104e%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptonews.com%2Fnews%2Fterra-luna-classic-price-prediction-as-30-million-trading-volume-floods-time-buy.htm

Bu yakılmalar, LUNC’nin arzının sadece %0.9’una denk gelen 53.1 milyar LUNC’un yok edilmesine neden oldu.

LUNC’un fiyatının önemli ölçüde toparlanabilmesi için Terra Luna Classic’in yakması gereken miktarın sadece bir kısmı olsa da, önemli bir başlangıç ​​olarak görülüyor.

Ve eğer USTC’nin yeniden sabitlenmesi planı kabul edilirse, büyük ölçekli LUNC yakılmaları sonucunda fiyatı birkaç ondalık basamak kaybedebilir.

cyrptonews.com


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin