featured

Terra iflas tarihi belli oldu: LUNC fiyatı toparlanmayı sürdürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Classic Haberleri: Kripto para piyasası dünkü toparlanmayı geride bırakarak kırmızı bölgede işlem görürken Terra Classic LUNC piyasa trendlerinin aksine yükseliş eğilimi gösteriyor. Ağustos ayının başından bu yana son üç haftadır önemli kayıplar yaşayan altcoin, blok zincirde yeni haberler ve TerraformLabs’in iflas sürecine dair gelişmeler ile iki yılı aşkın bir süredir devam eden belirsizliği ortadan kaldırabilir.

Terra Classic ekosisteminde yaşanan son gelişmeler

Terra Classic, geçtiğimiz işlem gününde yeniden blok üretiminin başladığı duyuruldu. Zincir yükseltmesinin tamamlanması iyimserliği yükseltti. Terra zincirindeki güncellemelerin ardından kullanıma devam eden Terra Classic, kripto para borsası Gemini listesinden çıkarılma haberi ile karşı karşıya kalmasına rağmen son bir günde yükseliş trendini korudu. Kripto borsası bir e-posta ile altcoinin listeden çıkarılacağı duyurulması, LUNC topluluğu arasında tartışmalara yol açtı. Topluluğun çoğunluğu LUNA tokenini çıkarılması gerektiğini vurgularken LUNC 20 Eylül’den sonra işleme kapatılacak.

Bunun yanında PANews’den alınan bilgilere göre 20 Ağustos’ta alınan bu kararın ardından Terraform Labs Pte ve Terraform Labs Limited iflaslarına dair haber açıklandı. TFL ve TLL davalarında 11. Bölüm olarak yeniden düzenlemeye ilişkin onay verildi. 19 Eylül 2024’te duyurulacak olan habere göre duruşma 10.00’da yapılacak.

Terra Classic LUNC fiyatı canlanıyor

Terra ekosisteminde yaşanan bu gelişmelerin arka planında LUNC fiyatı son 24 saate yüzde 2,39 artış gösterdi. Son bir haftada en yüksek 0.000082 doları gören altcoin bu yazının yazıldığı sırada 0.00008001 dolar seviyesinde yer alıyor. İşlem hacmindeki artış fiyatı destekleyerek yüzde 30’un üzerinde yükseldi.

Terra
LUNC fiyat grafiği Kaynak: CoinMarketCap

Teknik grafiğine bakıldığında son üç haftadan sonra DMI endeksinde pozitif DI fiyatla eşdeğer hareket ederek negatif DI endeksinin üzerinde yer alıyor. MACD göstergesi sinyal çizgisinin üzerinde hareket ediyor ve sıfır bölgesini aşmış durumda. Göreceli Güç Endeksi (RSI)’nin 50 çizgisini aşması ile pozitif bir etki yaratarak toparlanma eğilimini destekledi. Basit Üssel Hareketli Ortalama (SMA) fiyat içinde hareket ediyor. 50 günlük SMA, kısa hareketli ortalama 21 SMA çizgisinin üzerinde bulunuyor.

LUNA fiyatı ise minimal bir toparlama ile 0,3298 seviyesinden işlem görüyor ve işlem hacmi yüzde 15 arttı. Terra ekosisteminin stabilcoini USTC ise işlem hacminde artışa rağmen sabit bir aralıkta devam ediyor ve 0,016 dolar seviyesinde yer alıyor. Binance gibi borsalarda desteklenen stabilcoinde vadeli işlemlerde alım görüyor.

Son olarak kripto para piyasası düşüş trendi içinde hareket ederken LUNC iyimser bir havada işlem görmeye devam ediyor. Kripto piyasasındaki olası genel toparlanma ile pozitif bölgede kalmayı sürdürebilecek olan Terra Classic, önümüzdeki bir ayda yakından izlenmesi gereken altcoinden oluyor.

Yüksek staking getirili bir proje Crypto All-Stars

Yeni çıkan meme coin projelerinden Crypto All-Stars, çeşitli meme coinleri tek platformda birleştirerek MemeVault sistemi ile yüksek staking getirisi sunuyor. Pepe, Doge, Brett, Shiba, Floki ve daha birçok meme coini içeren Crypto All-Stars, bu meme paraları platform üzerinden stake etme imkânı verir. Meme coin ağını genişleteceği için ilerleyen sürede farklı meme paraları da Crypto All-Stars bünyesinde bulmak mümkün olacaktır.

Crypto All Stars Satın Al

2024 staking yapan kriptolar arasında yer alan Crypto All-Stars, güncel verilere göre STARS tokenlarını alıp stake ettiğinizde yıllık yüzde 2500 pasif getiri sunar. Proje bünyesinde listede yer alan coinleri stake ederek sürece katılmak mümkündür. Bu özellikleri ile işlevsel bir meme coin projesi olarak öne çıkan Crypto All-Stars tokeni 0.0013966 dolardan satılır ve erken alımda düşük fiyat avantajı sunar.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *