Tanınmış trader: “Bitcoin yatırımcıları dikkat! S&P 500 kötü sinyaller veriyor.”
Tanınmış trader: “Bitcoin yatırımcıları dikkat! S&P 500 kötü sinyaller veriyor.”

Tanınmış trader: “Bitcoin yatırımcıları dikkat! S&P 500 kötü sinyaller veriyor.”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son 30 gün içinde %50’lik güçlü bir ralli yaşayan Bitcoin, sadece saatler önce 16.500 dolara kadar yükseldi. Ancak satın alma baskısı azaldığından ötürü 16.200 dolara geri döndü. 

“Bitcoin fiyatı tepe noktasını görmüş olabilir.”

Bitcoin temel destek seviyelerinin üzerinde kalırken bazı analistler kripto para biriminin tepe noktasını görmüş olabileceğine dair endişeli. Flood (@ThinkingUSD) isimli kripto varlık analistide  Bitcoin’in zirveye çıkmış olabileceğini ve bu nedenle önümüzdeki günlerde bir düşüşle karşılaşabileceğini söylüyor.

Birçok analist, Bitcoin’in aşırı satın alındığını, dolayısıyla kısa ve orta vadede bir düşüş beklentisi olduğunu düşünüyor. Analistler düşüşün büyük olasılıkla kripto parayı 14.000 dolarlık bölgeye götüreceğini söylüyor.

16.300 doların üstüne de çıkabilir

Önde gelen bir kripto para birimi trader’ı, Bitcoin’in orta vadede 16.300 dolar civarında zirve yaptığını düşünüyor. Kendisi ksa süre önce, kripto para biriminin son birkaç hafta içindeki fiyat hareketini gösteren aşağıdaki tabloyu paylaştı.

Trader’a göre, hisse senedi fiyatlarındaki (S&P 500, Dow Jones, diğer endeksler) zayıflık ve Bitcoin piyasasındaki yükseliş ivmesi kaybı nedeniyle şu anda kripto para biriminde uzun süre kalmak akıllıca değil:

Analistler, Bitcoin’in uzun vadeli eğiliminin son fiyat zayıflığına rağmen bozulmadan kaldığını söylüyor.

Kripto para birimiyle ilgilenen hâlâ az sayıda perakende yatırımcı olduğu için kripto para biriminin yukarı yöne uzanacak alanı var gibi görünüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir