Sunpump

SunPump güç kazanırken SHIB, DOGE, PEPE fiyatında son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SunPump haberleri:  Kripto para piyasası için ağustos ayı zor geçerken Tron coinin yeni meme coin platformu SunPump, bir süredir yatırımcıların gündemini meşgul ediyor. Kripto paralar 2 trilyon doların üzerindeki piyasa değerini korumaya çalışırken TRX, meme coinler ile genişleyen ekosistemi sayesinde haftalık yüzde 20’lik büyüme sergiledi.

TRX, 2021’den bu yana en yüksek zirveye ulaşarak yalnızca son bir günde 3,84 milyonluk bir gelir elde etti. TRON hızla büyürken SunPump, meme coinlere olan bakış açısını değiştirecek bir ortam yaratıyor.

SunPump, Solana rekabeti artıyor

İki haftadan kısa bir sürede 7000’den fazla token başlatarak TRX ivmesini ve ağ aktivitelerini önemli oranda yükselten SumPump üzerindeki meme coinler, Solana meme ekosistemi için bir rakip olabiliyor. Yalnızca 11 gün gibi kısa bir sürede 1.1 milyon dolardan fazla gelir elde eden platform, ağ ücretlerini tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkardı. Ancak Solana meme coin ekosistemi düşen kullanıcı ilgisiyle karşı karşıya kaldı.

sunpump
Kaynak: CoinGecko

Tron yaratıcısı Justın Sun tarafından oluşturulan SunPump, günlük token lansmanlarında Solana meme ekosistemini geride bıraksa da sonraki süreçte yatırımcı ilgisini koruyup korumayacağı belirsiz. CoinGecko’dan alınan güncel verilere göre SunPump ekosisteminin piyasa değeri 230 milyon dolarken Solana meme coin platformu 251,17 milyar dolar değerine sahip.

Şu anda Solana ekosistemi ile rekabet edecek konumda olmamasına rağmen “ilk adıl meme lansman platformu” olarak dikkat çeken SunPump’ta Sundog, FoFar, Suncat gibi meme coinler öne çıkıyor.

Piyasa lideri meme coinlerde son durum

Bitcoin’in yeniden 61 bin dolara çıkmasıyla kripto para piyasası bir miktar hareketlendi ve meme coinler haftanın son işlem günü ortalama yüzde 3’e yakın bir değer kazandı. Haftalık açıdan bakıldığında Pepe fiyatı yüzde 15’ün üzerinde yükseldi ve 0.058119 dolardan işlem görüyor. En çok yükselen meme coin ise yüzde 22’lik artışla Floki oldu. 0,00012377 dolardan işlem gören FLOKİ, işlem hacmindeki yükselişle de dikkat çekmişti. Brett fiyatı ise haftalık yüzde 15 yükseldi ve yeniden haftalık en yüksek zirvesi olan 0,103 dolarlık seviyeye ulaşmaya çalışıyor.

Meme coin piyasası / CoinMarketCap

Solana meme coini WIF ise 1,62 dolarlık direncinin üzerinde tutunmaya çalışıyor. Haftalık yüzde 18 yükselen meme parası, büyük balina hareketlerine konu oluyor ve fiyat tahminleri değişiyor. Buna karşın DOGE fiyatı haftalık olarak stabil hareket eden memelerden biri oldu. Haftalık yüzde 9 yükselen meme coin 0,1081 dolardan işlem görüyor.

İkinci büyük meme coin Shiba Inu’ya bakıldığında SHIB haftalık yüzde 10 yükseldi ve 0,00001452 dolarda işlem görüyor. Ayrıca SHIB fiyatı toparlanmayı sürdürürken Shiba Inu’dan esinlenen Shiba Shootout, hız ve strateji gerektiren bir oyna-kazan tokenı olarak dikkat çekiyor.

Shiba Shooutout erken alım avantajı sunuyor

Vahşi Batı temalı bir oyna kazan (P2E) oyunu olan Shiba Shootout, kasaba meydanında yapılan düellolar ve oyun için etkinlikleri ile dikkat çeken bir projedir. Eğlenceli ve kendine has özelliklere sahip karakterlerin bulunduğu oyunda; platformu etkileyecek kararlarda oy kullanma, tasarruf heybelerinde birikim yapma ve şanslı kement oyunları ile token kazanma şansı bulunur.

Bu özellikleri ile kripto ekosisteminde özel bir yere sahip olabilecek olan oyna-kazan tokenı, ön satış aşamasında 1.024.375,7 dolarlık birikim toplayarak lansman sonrası yükselme potansiyeli güçlü meme paralar arasına giriyor.

Shiba Shootout tokeni ziyaret edin

Güncel olarak yüzde 922 pasif getiri sunan Shiba Shootout projesinde 1 SHIBASHOOT tokenı 0,02 dolardan cüzdana eklenebilir. Ön satış sürecinde olduğu için kademeli fiyat artışına giden proje, düşük fiyattan almak için yatırımcıya fırsat sunuyor. Son olarak ETH, USDT ve kart dışında BNB ile  SHIBASHOOT tokenı almak mümkündür.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *