featured

Altcoinler düşerken SUI yükseliyor: SUI 1 dolara ulaşacak mı?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD ekonomik verilerinin ardından kripto para piyasası düşerken SUI önemli gelişmeler eşliğinde yükseliyor. Sui Mainnet ağındaki son gelişmeler ve Sui gaming el bilgisayarının piyasaya sürülmesi ile altcoinin fiyatı piyasadaki gerilemeye karşı yüzde 6’dan fazla yükseldi. Son iki haftadır istikrarlı bir büyüme sergileyen Sui coin, çevrimdışı işlem teknolojisi üzerine yaptığı çalışmalar ile de gündeme geldi.

SUI Mainnet işlem panosunu paylaştı

Sui Mysticeti Mainnet lansmanından sonra kullanıcılara açık işlem yürütmek için performans panosunu paylaştı. Sui gecikme süresini ölçen panoda p25 ve p50 sahip olunan ve paylaşılan nesne gecikmesi verileri açık bir panel ile kullanıcı erişilebilirliğine açıldı. Sui özellikle işlem gecikmesi alanında kat ettiği büyüme ile Ethereum gibi önemli rakiplerine karşı başarılı bir performans sergileyerek yatırımcıda güven duygusunu tazeledi.

SUI metrikleri Kaynak: SUI

Ancak SUI ekosistemindeki en önemli gelişme SuiPlay0x1 oyun konsolu piyasaya sürmesi oldu. Taşınabilir oyun cihazı, web3 oyun teknolojileri ve Steam ile birlikte Epic oyun kütüphaneleri  destekleyerek dijital varlıklarla bir araya getiriyor. Oyun cihazında dijital varlıklar ile kişiselleştirilmiş bir oyun deneyimi sunuluyor. Değiştirilebilir ve takas edilen oyun içi ögelerle desteklenen cihaz, Sui blokchain ağına ilginin yeninden canlanmasını sağladı.

SUI fiyat analizi

Son 24 saate yüzde 7’den fazla artan SUI fiyatı, en yüksek 0,88 dolara ulaştı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,85 dolardan işlem görüyor. Üç haftanın en yüksek seviyesine ulaşan yüksek potansiyeli altcoinin işlem hacmi yüzde 33 arttı. Son bir ayda kripto paralardaki genel çöküşe karşın yüzde 37 yükselen altcoinin Göreceli Güç Endeksi yeniden 50’nin üzerine çıkmayı başardı.

SUI
SUI 1 haftalık fiyat grafiği Kaynak: CoinMarketCap

MACD göstergesi pozitif bölgeye doğru yükseliş eğilimi gösteriyor. CoinGlass verilerine göre Açık Faiz oranı yüzde 17 yükseldi ve bunu son 24 saate hacimdeki yüzde 57’lik artış destekliyor. Ayrıca günlük teknik grafikte Bollinger Bantları’nda daralma volatil fiyat hareketlerinin yaşanabileceği olasılığını güçlendiriyor.

Son olarak piyasa değeri açısından son 24 saate yüzde 13 büyüme gösteren Sui coinin güncel piyasa değeri 2,28 milyar dolara ulaştı. Altcoini yükseliş momentumunu sürdürebilirse ilk olarak geçtiğimiz üç haftanın en yüksek seviyesi 0,93 doların üzerine çıkabilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.