Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler
Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler

Son dakika: Binance, sektörde kritik öneme sahip olan Bitcoin borsasını aldı!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük Bitcoin ve kripto para borsası olan Binance, hem spot hem de türev alım satım hizmetleri sunan bir kripto para ticaret platformu olan JEX’i satın aldı.

Binance, büyük bir türev alım satım platformunu satın aldı

Devralımın bir parçası olarak JEX, Binance JEX olarak yeniden markalaşacak. Binance’e göre, JEX “kripto para türev piyasasını daha da geliştirmeye odaklanacak” ve Binance “kuruluş tarafından işletilen JEX ekibini ve JEX tokenlerini yöneterek” JEX tokenlerine daha fazla fayda sağlayacak. JEX; Bitcoin, Ether, EOS ve BNB dahil olmak üzere 21 varlık için spot alım-satım desteği sunar.

Coingecko’dan alınan verilere göre, borsanın 24 saatlik normalleştirilmiş işlem hacmi 379 bin dolar. JEX tokeninin fiyatı, satın alma haberlerinde sonra %40’dan fazla yükseldi. Binance’in devralımı, Temmuz ayı ortalarında marj ticareti hizmetlerinin resmi olarak başlatılmasından sonra geliyor. Mayıs ayında “Kripto Para Haber” olarak Binance’nin “kripto para birimleri için benzersiz ve Asya’da popüler olan bir türev ürün” sunan yeni bir türev platformu inşa ettiğini bildirdik.

 

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir