featured

Solana temmuz fiyat analizi: SOL coin temmuzda nasıl bir performans sergileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Solana haberleri: Kripto para piyasası günün erken işlem saatlerinden itibaren temmuz ayına yükseliş ile başladı. Piyasa lideri Bitcoin’in fiyatının yeniden 63 bin dolara yükselmesi ile kripto toplam piyasa değeri yüzde 2,98’lik hızlı bir artış gösterdi ve 2,32 trilyon doları geri kazandı. Piyasalardaki genel iyileşmeyle birlikte altcoin fiyatlarında da iyileşmeler görülürken en büyük beş altcoin arasında yer alan Solana’nın temmuz ayında nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

Solana teknik fiyat analizi

Bir süredir satış baskısı altında mücadele eden Solana, son 24 saatte yüzde 5’in üzerinde bir yükselişle 140 dolardan 147,92 dolara hızlı bir yükseliş sergiledi. Yıllık getiri açısından yüzde 707’lik bir büyüme ile Bitcoin, Ethereum ve BNB gibi piyasa hacmi açısından kendinden üstte yer alan coinleri geride bıraktı.

1 yıllık grafiğine bakıldığında uzun vadede başarılı bir büyüme sergileyen SOL coin fiyatının 27 Haziran’da yapılan ETF başvurularının ardından temmuz ayında önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor ve ETF haberlerinin ortasında ralli beklentileri iyimserliği tamamen yükseltmiş durumda.

Solana
Solana teknik grafik / RSI ve Ichimoku Bulutu

SOL coin teknik analizine bakıldığında CoinMarketCap verilerine göre üç gün üst üste yeşil mum dikkat çekiyor. RSI değeri ETF haberlerinin etkisiyle hızlı bir fiyat artışının yaşandığı 27 Haziran’da 52’ye ulaşarak satın alma bölgesine doğru hareket etti. Ancak ardından kırmızı bir mumla genel piyasa şartlarına uyumlu hareket eden SOL coinin RSI değeri yine 46 seviyesine inmişti. Bu yazının yazıldığı sırada 51,46 endeks seviyesi ile varlık henüz nötr bölgede hareket ediyor.

Buna karşın DMI 14 endeksi, pozitif ve negatif bölgede eşit aralıkta işlem görüyor. Pozitif DI 20,868 iken negatif DI, 20,70 bölgesinde seyrediyor. Trendin yönünü gösteren +DI ile -DI, şu anda fiyatın dengede kaldığını ve her iki yöne de hareket edebileceğini gösteriyor.

Ayrıca Ichimoku Bulutu analizinde 52 günlük desteğin Haziran 12’den bu yana trend değişikliğine giderek yeşilde yer alıyor ve trendin bir süre daha bu şekilde devam edebileceğini düşündürüyor. Bu da varlığın temmuz ayı için fiyat performansında iyimserliğin sürebileceğini işaret etmekte.

Solana meme coinlerinde yükseliş heyecanı

Son 24 saate yaşanan yükseliş ile birlikte Solana meme coinlerinde de değer artışı yaşandı. Dogwifhat yüzde 8,67’lik yükselişle 2,24 dolardan destek görüyor. BONK yüzde 6’lik bir yükselişle haftalık kazancını yüzde 23’e çıkardı ve 0,00002362 dolar bölgesinde. Gün içinde özellikle yükseliş gösteren Popcat yüzde 4 artış ile 0,65 seviyesine yükseldi.

Yine Solana meme coinlerinden SLERF yüzde 5’lik yükselişle 0,26 dolara ulaştı. İşlem hacmi açısından bakıldığı Solana meme coinleri arasında en iyi performansı BONK yüzde 46’lik artışla gösterdi ve bu da ilginin yükseldiğini gösteriyor. Meme coinlerde yaşanan değişimlerle birlikte kripto piyasasını daha iyi anlamak isteyenler için 99Bitcoins iyi bir alternatif oluyor.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

99Bitcoins yerel coini ile birlikte öğrenerek kazanma modelini benimsemiş 100x potansiyelli altcoinlerden biri. Yatırımcılara müfredatta ilerledikçe 99BTC coins kazanma fırsatı veriyor. Böylece kripto ekosistemini daha yakından öğrenen yatırımcı token kazanarak varlığını büyütüyor.

99Bitcoins ön satış aşamasında avantajlı fiyatlar ile satın alınabiliyor ve bu yazının yazıldığı sırada 1 99BTC 0.00111 dolardan işlem görüyor. Kripto kurslarının yanında ödül platformu ve staking imkânı ile dikkat çeken varlık, kripto ticaret sinyalleri analiz araçları ile yatırımcıyı destekliyor. Böylece yeni yatırım fırsatlarını değerlendirme fırsatı yaratan 99Bitcoins projesi; USDT, kart ve BNB ile satın alınabilir.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin