featured

Solana toparlanırken kaçırılmayacak yüksek potansiyeli 3 kripto para

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası önemli bir geri çekilme sürecinden çıkmaya çalışırken beşinci en büyük kripto Solana belirsiz bir seyir izliyor. Temmuz ayında 190 dolar seviyesinden gerileyerek iki aydır alçalan trendde hareket eden altcoin, eylül ayında son dört ayın en düşük seviyesi olan 121 dolara düştü.

Tarihsel modeller ile paralel bir seyir izlemesi hâlinde bir yükseliş momentumuna hazırlandığı düşünülen Solana fiyatı toparlanmaya çalışırken SOL rakibi üç altcoin haftalık olarak daha iyi performans sergiliyor.

Cardano (ADA) düzenli büyüme sergiliyor

Solana’nın önemli rakiplerinden biri olan Cardano (ADA) fiyatı geçen ayın sonunda Chang hard fork yükselmesi ile düşen piyasa şartlarına karşı güçlü kalmayı başardı ve son bir haftada yüzde 4,57 yükselerek kısa vadede daha iyi bir yatırım aracı oldu.

altcoin
ADA 1 haftalık fiyat grafiği Kaynak: Coinmarketcap

Ağ aktivitesinde yüzde 20’lik artış görülmesi ile dikkatleri çeken altcoin, geçen hafta yaşanan çift dip formasyonundan sonra önemli bir toparlanma sürecine girdi. Temel direnç noktası 0,349 noktasından bir kopuş ile ADA fiyatı kısa sürede 0,37 dolara yükselebilir. Aksi bir senaryoda kripto para 0,30 doların altına düşebilir.

Avalanche (AVAX) kripto parası güçleniyor

Son bir haftada en iyi performans gösteren kripto paralardan biri olan AVAX, son 24 saate yüzde 3 yükseldi. Aylık zirvesi 27 dolardan 20 dolara kadar düştükten sonra toparlanmaya çalışan altcoin, yeni ağ güncelleştirmesi ve Franklin Templeton’un 402 milyonluk fonu ile güçlenmeyi sürdürüyor.

AVAX 1 haftalık fiyat grafiği Kaynak: Coinmarketcap

Ağ yükseltmesinin etkisiyle fiyat artışına giden altcoin, boğa piyasasında başarılı performans gösterecek altcoinler arasında ele alınıyor. Güncel fiyatına bakıldığında 23,42 dolardan işlem gören AVAX fiyatı, 50 günlük EMA seviyesinde yer alıyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise 50 seviyesinin üzerinde ve 52’de yer alıyor.

Pepe Unchained (PEPU) 12 milyon dolar topladı

Solana fiyatı toparlanırken Katman-2 ağında yer alan Pepe Unchained, Ethereum ile Pepe zinciri arasında köprüleme kurarak önemli bir büyüme potansiyeli taşıyor. Daha hızlı ve daha yüksek kapasiteye sahip olan PEPU; hız, güvenlik ve düşük ücretler ile Solana yatırımcısına meme coin sektöründe bir alternatif sunuyor.

Pepe Unchained Ziyaret Edin

Ön satış sürecinde uygun fiyatlar ile alım imkânı sunan PEPU tokenı 0,0096126 dolardan satın alınabilir. Şu ana kadar 12.881.465 ABD dolar toplayarak etkileyici bir birikim elde eden Pepe Unchained tokenları ETH, USDT ve kart seçenekleri ile alınabilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.