featured

Solana meme coinleri zirvede: POPCAT, GOAT ve MEW yeni bir ATH’yi test ederken FLOCK Uptober’a hazırlanıyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paralar bir düzeltme sürecinden geçerken Solana meme coinleri hareketli bir gündeme sahip. Özellikle kedi temalı POPCAT ve MEW coinin yanında yeni yapay zekâ coini GOAT tüm zamanların en yüksek seviyelerini 24 Ekim’de test ederek önemli bir yükseliş sergiledi. Bununla birlikte yeni meme coin Flockerz, Utober heyecanı ortasında büyümeyi sürdürüyor.

Solana meme coinleri yeni ATH’leri test ediyor

24 Ekim Perşembe günü son iki haftanın gündemine oturan yapay zekâ meme coini Goatseus Maximus (GOAT) yeni bir ATH seviyesini test etti. Tüm zamanların en yüksek seviyesine 0.8578 dolar ile ulaşan GOAT, son bir günde yüzde 25’in üzerinde bir büyüme sergiledi ve güncel olarak 0.79 dolardan işlem görüyor.

meme coin Solana
GOAT tüm zamanlar fiyat grafiği

Bunun yanında popüler Solana meme coini POPCAT yüzde 10’un üzerinde bir yükselişle 1,67 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı. Son bir günde yüzde 11’in üzerinde değer kazanan POPCAT, güncel olarak 1,54 dolardan işlem görüyor.

Kedi temalı Solana meme coinlerinden Cat in a Dogs World (MEW) ise POPCAT gibi yüzde 10’un üstünde büyüdü ve yeni bir ATH seviyesini test etti. Tüm zamanların en yüksek seviyesini son 24 saate kıran MEW, 0.01058 dolara ulaştı. Popüler meme coin güncel olarak 0.01038 dolardan işlem görüyor.

Bununla birlikte yeni çıkan meme coin Flockerz (FLOCK) Solana meme coinlerine benzer bir yükseliş gösterebilir. Yeni ön satışlardan biri olan proje, oyla-kazan sistemi ile meme coin ekosistemine yeni bir soluk getiriyor.

Flockerz 1 milyonu aşarak Upober’e hazırlanıyor

Flockerz token ekim ayında kripto piyasasının beklediği Utober rallisi yaklaşırken büyümeyi sürdürüyor. Kripto paraların büyük bir yükseliş ivmesi yakaladığı bu sezonda FLOCK tokenı karar alma sürecinin tamamını topluluğa aktararak devrim niteliğinde merkeziyetsiz bir süreci başlatarak dikkat çekiyor. Flockerz, projeyi ilgilendiren tüm kararları oyla-kazan sitemi ile topluluğa aktararak halk tarafından yapılmış halkın projesi olarak öne çıkar.

Aynı zamanda ödüllendirici bir sisteme sahip olan Flockerz, güncel olarak yüzde 1653 yıllık APY ödülü sunar. Stake edilen tokenlar aracılığıyla katılımcıların pasif gelir elde etmesine imkân verir. Böylece hem ağ güvenliğini sağlar hem de güçlü bir topluluk oluşturmanın ilk adımını atmış olur.

Flockerz Tokeni Ziyaret Edin

Son olarak Flockerz projesinde FLOCK tokenı kademeli fiyat artışına gitmeye hazırlanıyor. Güncel FLOCK token fiyatı 0.0058394 dolardır. Ön satış sürecinde kısa bir sürede 1,248,139 dolar toplayarak hızla büyüyen meme coin, yüksek potansiyeli kripto paralar arasında yer alabilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.