featured

Solana ETF’leri iptal mi edildi? SOL coin fiyatı endişe yaratıyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum ETF’lerinden sonra kabul edilmesine muhtemel gözüyle bakılan Solana ETF’leri spekülasyonların etkisi altında. Geçtiğimiz günlerde varlık yöneticisi VanEck tarafından yapılan ilk Solana ETF’si başvurusunun ardından dosyalar gönderildi. Ancak ETF dosyalarının CBOE sitesinden kaldırıldığı görüldü.

Solana ETF dosyaları kaldırıldı

Solana ETF başvurusunun ardından VanEck ve 21Shares şirketleri SEC’e dosyalama yolunu izleyerek 19b-4 belgelerini iletti ve Chicago Board Options Exchange’in (CBOE) iletilen dosyaların web sitesinden kaldırdığı görüldü. Bu gelişme dosyaların başvuru şirketi tarafından görülüp incelenme süreçlerinin takip edilmesini sağlıyordu.

Bu dosyaların kaldırılması ETF sürecinin reddedileceğine dair spekülasyonları tetikledi. Buna karşın Solana ETF haberleri ilk çıktığından bu yana uzanmanlar 2025’ten önce bir onayın gelmeyeceğinin sinyallerini daha önce vermişti. Dosyaların CBOE tarafından kabul edilmediği ihtimali eş zamanlı olarak endişeleri yükselti.

SOL fiyatına toparlanacak mı?

Piyasadaki düşüşle birlikte son bir haftadır 150 doların altında işlem gören SOL fiyatı, son 24 saate yüzde 2 yükselerek 136 dolardan 141 dolara çıktı. Teknik grafiklerine bakıldığında fiyat Ichimoku  Bulutu’nun altında işlem görüyor ve temel çizgi BL’nin altında.

solana
Solana teknik grafik

200 günlük EMA, yavaş Üssel Hareketli Ortalama 50 günlük EMA’nin altında yer alıyor ve bu mevcut trendin bir süre daha sürebileceğini işaret ediyor. MACD göstergesinin sinyal çizgisinin altında yer alması aşağı yönlü trendi destekliyor.

Teknik veriler Solana için olumlu sinyaller içermese de altcoin piyasasının değişken bir yapıda olduğu göz önüne alınmalıdır. SOL coin önümüzdeki hafta belirsizliğini korurken P2E tokenlarından PlayDoge’un 6,705,840 dolar topladığını açıkladı.

PlayDoge Tokenı Ziyaret Edin

Ön satış aşamasında yeni bir etaba geçmeye hazırlanan PlayDoge, doge sanal evcil hayvanını nostaljik bir oyun temasında kripto severlere sunuyor. Oynarken token kazanmaya imkân veren bu projenin ön satışı 26 Ağustos’ta sona erecek. Listelenmeden önce 0.0053 dolara alınabilen PLAY tokenları, alınıp stake edildiğinde güncel olarak yüzde 76 yıllık getiri sunar.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir