featured

SHIB haberleri: Shiba Inu yeni ortaklıklar ile güçleniyor, SHIB fiyatı artacak mı?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme coinler gün içinde dalgalı bir seyir izliyor ve en büyük ikinci meme coin Shiba Inu, piyasa trendlerine bağlı olarak düşüş gösteriyor. Üç haftadan uzun bir süredir yatay bir seyir izleyen Shiba, 0,000020 doların üzerine çıkmayı başaramadı.

Ancak meme coin güncel olarak büyük işlem hacminde artış, TVL oranında yükseliş ve yanma oranındaki değişimin yanında önemli ortaklıklar ile gündeme geldi. SHIB geliştiricisi Shytoshi Kusama’nın Türkiye ziyareti ve ardından Mass Finance ortaklığı meme coine dair iyimserliği yükseltmiş durumda.

Kusama’nın Türkiye ziyareti ve Shiba Inu gelişmeleri

Kusama’nın Türkiye ziyaretinin ardından Mass Finance ortaklığı duyuruldu. SHIB finansal sorumlusu Lucie’nın paylaşımına göre “oyunu değiştiren” bir ortaklık olan Mass Finance ortaklığı meme coinin altyapısını geliştirmek için kapsamlı bir içeriğe sahip. Yapay zekâ ile entegre Mass Finance şirketinin SHIB işlevselliğini arttıracağı tahmin ediliyor. Ayrıca iş topluluğu açısından meme coine önemli katkılar sağlayacağı açıklandı.

Shibarıum TVL Kaynak: DeFilLama

Bununla birlikte Shibarium TVL oranında artış görülmesi yakın zamanda dikkat çeken gelişmelerden biriydi. @k9finans hesabının paylaşımına göre Shibarium TVL oranı yeni ATH’ye ulaşarak ekosisteme duyulan güveninin arttığını ortaya koydu. Ayrıca DeFi projelerinde benimsenme oranının yükseldiğini gösterdi. Son olarak IntoTheBlock verilerine göre büyük işlemlerde son 24 saatte önemli bir artış yaşandı ve SHIB büyük işlemleri 3,12 trilyona ulaştı.

SHIB fiyatı düşmeye devam ediyor

Meme coinler dalgalı bir seyir izlerken popüler meme coin Shiba Inu fiyatı son 24 saate yüzde 4.55 düşüş gösterdi ve güncel olarak 0.00001788 dolardan işlem görüyor. İşlem hacminde yüzde 26’lik bir geri çekilme yaşandı ve Açık Faiz oranı (OI) yüzde 5 yükseldi. Buna karşın hacimde yüzde 27’lik düşüş OI yükselişi ile uyumsuzluk ortaya çıkardı.

Shiba Inu
SHIB RSI ve CMF Kaynak: Coinmarketcap

Teknik grafiğinde trendin gücünü gösteren ADX seviyesi yatay ilerliyor ve bu da trendin bir süre daha devam edebileceğini gösterir. Para akış endeksi CMF negatif bölgede ve son 2 gündür sert bir düşüş gördü. CMF oranında düşüş satış baskısının arttığı ile yorumlanır. Göreceli Güç Endeksi ise nötr 55 seviyesinde seyrediyor. İyileşen piyasa şartlarında meme coinler ile birlikte SHIB fiyatı satın alma baskısı karşısında toparlanabilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.