Shiba Kasım ayında yeni dipleri test ediyor: Haftanın en çok kaybeden altcoinlerinde son durum
Shiba Kasım ayında yeni dipleri test ediyor: Haftanın en çok kaybeden altcoinlerinde son durum

Shiba Kasım ayında yeni dipleri test ediyor: Haftanın en çok kaybeden altcoinlerinde son durum

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Yüksek sermayeli kripto paralar arasında son bir haftada en çok değer kaybeden kripto paraları haberimizin devamında inceleyebilirsiniz.

19 – 26 Kasım arasında en çok değer kaybeden büyük altcoin’ler şu şekilde;

Nexo (NEXO): -%20.84

ICON (ICX) : -%20,05

Shiba Inu (SHIB): -19.02%

OMG Network (OMG): -18.94%

PancakeSwap (CAKE): -17.80%

Cardano (ADA) : -%17,52

Chainlink (LINK): -%15,55

NEXO

Nexo (NEXO), 3,71$’a ulaştığı 16 Kasım’dan bu yana düşüyor. Aşağı yönlü hareket, tokeni destek görevi görmesi beklenen 2,57 dolarlık yatay alanın altına aldı. Bu seviyenin altında kalmak, bölgenin büyük olasılıkla direnç olarak hareket edeceği anlamına gelir.

Bir sonraki destek alanı 2 dolarda, altındaki alan ise artan bir destek çizgisi tarafından oluşturulan 1,6 dolar seviyesinde bulunuyor.

NEXO Movement

ICX

ICON (ICX), 2.55 dolarlık direnç alanı tarafından üçüncü kez reddedildiği 22 Kasım’dan bu yana düşüyor. Bölge aynı zamanda uzun vadeli alçalan bir direnç çizgisine denk geldi.

26 Kasım’da ICX yükselen bir paralel kanaldan ayrıldı ve 1,60$’a düştü. Bir sonraki en yakın destek alanı 1,42 dolarda bulunuyor.

ICX Channel

SHIB

Shiba Inu (SHIB), 28 Ekim’den bu yana azalan bir direnç çizgisiyle birlikte düşüyor. O sırada tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,000088 dolara ulaşmıştı. 25 Kasım’da 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesinde 0,000037 dolardan sıçradı.

Ancak, azalan direnç çizgisinden (kırmızı) çıkamadı. Şu anda 0,618 Fib destek seviyesinden ayrılma sürecinde. Bir sonraki en yakın destek alanı 0.000026 dolar olarak takip edilebilir.

SHIB resistance

OMG

OMG Network (OMG), tüm zamanların en yüksek fiyatı olan $20,12’ye ulaştığı 6 Kasım’dan bu yana düşüyor. Düşüş hızlı oldu ve 26 Kasım’da 7,81 dolara kadar geriledi. Bu, 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi 9,50 dolar desteğinin kaybedilmesine yol açtı. Bir sonraki destek alanı 6,50 dolar.

OMG Breakdown

CAKE

Pancakeswap (CAKE), 26,60 $’a ulaştığı 26 Ağustos’tan beri düşüyor. Düşüş 18 Kasım’da 14,05 $ kadar devam etti (yeşil).

CAKE, bu noktadan bir sıçrama görerek Mayıs ayından bu yana artan destek çizgisini doğruladı. Ancak, 26 Kasım’da eğilimini kaybetti  (kırmızı simge). Bir sonraki en yakın destek alanı için 11 dolar takip edilebilir.

CAKE Ascending support

ADA

Cardano (ADA), tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 3.10$’a ulaştığı 2 Eylül’den bu yana düşüyor. Başlangıçta, token 1,95 dolarlık yatay destek alanında (yeşil simge) sıçrayarak kısa vadeli düşüşü durdurdu.

Ancak, ADA 16 Kasım’da çöktü ve ertesi gün 1,95 dolarlık alanı direnç (kırmızı simge) olarak onayladı. Bir sonraki en yakın destek alanı 1,45 dolar.

ADA Drop

LINK

Chainlink (LINK), 38,31 dolara ulaştığı 10 Kasım’dan bu yana düşüyor. 18 Kasım’da yükselen bir destek çizgisinden kırıldı ve kısa vadeli eğilimin düşüş eğiliminde olduğunu doğruladı.

LINK, 22,10 dolarlık desteğe çok yakın. Bu hem yatay bir destek alanı hem de 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesidir. Bu nedenle, bir sıçrama yapması olasılık dahilinde.

LINK Movement

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir