featured

Shiba Inu,1 yılın en düşük seviyesinde! SHIB düşerken Shiba Shootout dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İkinci büyük meme coin Shiba Inu, son bir aydır düşüş trendi içinde hareket ediyor. Son iki haftada Shibarium üzerindeki yeniliklerle gündeme gelen meme coin, token yakma oranındaki düşüşle eleştirilmişti.

Topluluk arasında artan eleştirilerle destek kaybeden SHIB, son işlem gününde yüzde 2’den fazla düşerek önemli destek noktası 0.0000130 dolara kadar geriledi. Ancak geçtiğimiz pazar günü, SHIB’ın gerçek hacim açısından 1 yılın en düşük seviyesine gerilemesi daha büyük bir etki uyandırdı.

Shiba Inu’nun gerçek hacmi kritik noktada

Kripto paralar üzerine çeşitli araştırmalar yayınlayan Messari grafiklerine göre Shiba Inu gerçek hacim açısından 1 yılın en düşük seviyesine geriledi. Bu gerileme yatırımcı ve traderlar arasında meme parasına olan ilgi kaybını gösteriyor.

19 Ağustos Pazartesi günü Messari verilerine göre 77.6 milyon dolara gerileyen gerçek hacim, yalnızca bir hafta önce 172 milyon dolardı. Hacimde yüzde 54’lük bir düşüş yaşayan meme coin, bu süre içinde yüzde 5,34 değer kaybetti.

SHIBA Inu
SHIB 1 yıllık gerçek hacim göstergesi Kaynak: messari.io

Yanma oranına bakıldığında Shibburn üzerinden alınan verilere göre SHIB yanma oranı son 24 saate yüzde 99 geriledi. Trendin gücünü gösteren ADX indikatörü ise son 10 gündür devamlı yükseliş gösteriyor. DMI grafiğinde -DI 29 seviyesinde ve +DI üzerinde yer alıyor. Göreceli Güç Endeksi 50 seviyesinin altında aşırı satım bölgesinin üzerinde 36’da yer alıyor.

SHIB fiyatına baktığımızda ise 0.00001316 dolarda yer alan meme coin, 0.0000130 dolarlık desteğin üzerinde tutunmaya çalışıyor. Bu seviyenin üzerinde tutunmayı başarır ve yukarı yönlü bir alım baskısı ile trend güçlenirse üç hafta önceki en yüksek seviye olan 0.0000150 dolara ulaşabilir.

Shiba düşerken Shiba Shootout büyüyor

Shiba Inu’dan esinlenen Shiba Shootout, en yeni oyna-kazan kriptolarından biridir. Vahşi Batı tarzından bir kasabada geçen oyun; benzerlerinden farklı olarak proje kararlarında söz hakkı, yüksek staking ödülleri ve oyun içi etkinliklerde token kazanma fırsatı verir.

Shiba Shootout tokeni ziyaret edin

Güncel verilere göre yıllık yüzde 958’lik APY sunan proje, kademeli fiyat artışlarına giderek değer kazanır. Bu yazının yazıldığı sırada 0,0199 dolardan işlem gören SHIBASHOOT tokenı; ETH, kart ve USDT ile alınıp stake edilebilir.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *