featured

Shiba Inu ekosistemindeki son gelişmeler: SHIB fiyatı kritik destekte mücadele ediyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu haberleri: Orta Doğu’daki gerginlikle önemli bir geri çekilme yaşayan kripto para piyasasında meme coinler de hızlı bir düşüş gösterdi. İkinci büyük meme coin Shiba Inu genel piyasa düşüşüyle birlikte haftalık kazanımını kaybetti. Piyasa trendiyle düşüş gösteren meme coinin son 24 saate balina aktivitesindeki artış dikkat çekerken yaklaşan ShibaCon etkinliği ile SHIB fiyatının kritik dirençte tutunup tutunamayacağı izleniyor.

Shiba Inu ekosistemindeki yeni gelişmeler

Santiment verilerine göre son bir ayda Shiba Inu balina aktivitesinde yüzde 360’in üzerinde dikkat çekici bir artış yaşandı. Piyasa değeri 2 milyar doların üzerinde olan kripto para birimleri arasında balina aktivitesindeki artışla dikkat çeken meme coinin, kısa bir süre önce zincir üstü aktivitelerinde de belirgin artış yaşanmıştı. Analiz firmasının verilerine göre yalnızca 9 günde zincir üstü verilerde yüzde 43 artış görüldü.

Ancak son balina aktivitesindeki artışın önemli bir SHIB balinasının 8,27 trilyon dolarlık token taşımasından kaynaklandığı düşünülüyor. Balina aktivitelerinin artması meme coinin fiyatında bir düşüşün habercisi olabileceği akıllara getirdi. Piyasadaki genel düşüşte gerçekleşen kâr satışları ile meme coinin fiyatında daha derin bir geri çekilme yaşanabilir.

Bunun yanında gizemli SHIB lideri Shytoshi Kusama’nın paylaşımlarına göre ekip tarafından Tayland’da ShibaCon etkinliği düzenlenecek. 9-15 Kasım aralığında gerçekleştirilecek olan konferans, Web3 etkinlikleri üzerine ilerleyecek.

Konferans Shibarium ve Shiba Inu ekosistemi hakkında ilk elden bilgi alma fırsatı sunacak. Konferans hakkında özel bir web sitesi üzerinden canlı paylaşım yapılacağı da açıkladı.

Shiba Inu güncel fiyat görünümü

Piyasa düşüşü ortasında SHIB fiyatı son 24 saate yüzde 3,60 düştü. 0,00001598 dolardan işlem gören meme coinin fiyatı 200 günlük EMA’nın altına düştü ve 0,00001534 dolarlık 50 EMA sınırında yer alıyor. Meme coinin fiyatı bu seviyenin de altına inerse düşüş derinleşebilir.

Shiba Inu SHIB
SHIB bir haftalık fiyat grafiği

Meme coinin teknik grafiğinde Bollinger Bandları genişliyor ve bu da fiyatın volatiliteye açık olduğunu gösterir. MACD aşağı yönlü hareket ediyor ve bu gösterge mevcut yükseliş eğiliminde düşüş olduğunu işaret eder. RSI göstergesi ise sert bir düşüşle nötr bölge 51 seviyesine geriledi.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.