featured

Shiba Inu fiyatı kritik seviyede: SHIB fiyatı, dip seviyesinden yükselebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu haberleri: Hafta başından bu yana kripto para piyasasında yaşanan gerileme ile birlikte altcoinler ve meme coinler önemli ölçüde kayıp yaşadı. Meme coin piyasa değeri yüzde 5,5 değer kaybetti. Son bir aydır yatay seyreden popüler meme coin Shiba Inu ise son 24 saate yüzde 3,64 değer kaybederek kritik bir dip seviyeye geriledi. Ayrıca artan balina transferleri ve yanma oranındaki artışa rağmen gerçekleşen bu düşüş, Shiba Inu geleceği hakkında soru işaretleri oluşturdu.

Shiba Inu yanma oranında artış

Shibburn’dan alınan son token yakım verilerine göre son 24 yüzde 1647 artış gösterdi. Bu hızlı yükselişle birlikte toplam 8,100,000 dolarlık SHIB yakılmış oldu. Yanma oranında devamlı bir artış görünmesine rağmen son 1 ayda yüzde 6 değer kaybeden meme coin, son zirvesinden bu yana yüzde 60’in üzerinde gerileme yaşadı.

Ancak Coinglass verilerine göre işlem hacmi açısından büyüme sergileyen meme coin, bir fiyat artışını akıllara getirdi. Özellikle kripto borsalarında artan ticaret hacmi ile birlikte meme coine yönelik ilgi giderek büyüyor. Ayrıca IntoTheBlock verilerine göre son bir haftada işlemlerde önemli bir artışla toplam işlem değeri 58,54 trilyon dolara ulaştı ve bu meme coine olan güveni yükseltiyor.

Shiba Inu fiyat analizi: Düşüş sürecek mi?

Shiba Inu fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 0.00001595 dolardan işlem görüyor. Son bir haftanın en düşük seviyesine gerileyen SHIB fiyatı, 0.0000165 dolarlık destek bölgesinin altına düştü. CoinMarketCap verilerine göre işlem hacmi yüzde 16 yükselen meme coin, mevcut piyasa şartları ile birlikte düşüş eğilimi gösteriyor ve konsolidasyon bölgesinde kalmış durumda.

Teknik grafiğine bakıldığında son dört gündür zayıf kırmızı mumlar ile işlem gören meme coin, trendin belirlenmesine yardımcı olan Ichımoku Bulutu’nun altında işlem görüyor. Yönsel hareket Endeksi (DMI) göstergesinde pozitif DI 15 seviyesinde yer alıyor ve negatif DI’nın altında bulunuyor ve bu fiyatta aşağı yönlü baskının arttığını gösterir.

Shiba Inu
SHIB teknik grafik / RSI

Ayrıca trendin gücünü gösteren ADX çizgisi, negatif DI çizgisinin altına düşmüş durumda. SHIB Göreceli Gün Endeksi (RSI) değerine bakıldığında ise endeks 50 çizgisinin altında yer alıyor ve 39 seviyesinde bulunuyor. RSI, nötr bölgesinde yer almasına rağmen son birkaç günlük gerileme RSI’nın aşırı satım bölgesine yaklaşıldığını gösterir.

MACD çizgisine bakıldığında sinyal çizgisinin düşüş eğilimi gösteriyor. Bununla birlikte SHIB fiyatının 0.000015 dolarlık desteği kaybetmesi hâlinde 0.000014 dolara gerileyebileceği düşünülüyor. Ancak mevcut piyasa şartlarının toparlanması hâlinde meme coin yeniden kritik desteğin üzerine çıkabilir. Sonuç olarak genel piyasa eğilimi ile meme coinler ve altcoinler düşüş gösteriyor. Ancak yeni çıkan Shiba temalı meme coin, yatırımcı için daha iyi bir alternatif seçenek olarak değerlendirilebilir.

Shiba Shootout tokeni ziyaret edin

Yeni çıkan Shiba Shootout yıllık 1116 getiri sunuyor!

2024’ün yeni çıkan oyna-kazan kripto paralarından biri olarak kripto para piyasasına yeni giriş yapan Shiba Shootout, Vahşi Batı teması ile hazırlanan bir projedir. Meme coinlerin kasaba meydanında savaşması ve token kazanmasına dayalı olan oyun; hız, çeviklik ve strateji gerektirerek fark yaratır.

Proje aynı zamanda oyun içi etkinlikleri ve gelişmiş cömert ödül anlayışı ile dikkat çeker. Oyun içinde kazanılan tokenlar staking edilebilir veya çekilebilir. Dinamik bir staking getirisine sahip olan Shiba Shootout, yıllık 1116’lik pasif getiri sunar.

Ayrıca oyun; kripto hesaplaşmaları, işlevsel fikirler, kamp ateşi hikayeleri, tasarruf heybeleri, şanslı çekilişler gibi birçok aktivite ile eğlenceli ve kazançlı bir deneyim sunar. Shiba Shootout, ön satışına katılmak da oldukça kolaydır. Resmi web sitesinden kolayca satın alınan SHIBASHOOT tokenları bu yazının yazıldığı sırada 0,0197 dolardan işlem görüyor. Lansman sonrası hızla büyüme potansiyeli taşıyan projede tokenler; ETH, USDT ve kart ile birlikte BNB ağı üzerinden alabilir, satın alınan tokenları Ethereum ağından staking edebilirsiniz.

Shiba Shootout tokeni ziyaret edin

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *