featured

SHIB fiyatı endişe yaratırken Shiba Inu yöneticisi bu coinleri önerdi

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkinci büyük meme coin Shiba Inu, geçtiğimiz mayıs ayından bu yana alçalan bir trendde hareket ediyor. Piyasadaki genel düşüşle birlikte son bir ayda yüzde 4,55’lik bir düşüş yaşadı. Ağustos ayında başlayan piyasa çöküşünden önce yatay bir seyirde hareket eden meme coin, 0.000020 doların altına düştükten sonra yükselişe geçemedi. Piyasadaki genel hissiyatla dalgalanma gösteren Doge, Pepe ve Dogwifhat gibi rakiplerinin yanında pasif piyasa performansı ile tepki alan meme coin, yönetici Lucie’nin açıklamalarına göre göründüğünün aksine yükselen metriklere sahip.

LUCIE, Shiba Inu’nun büyüme oranlarını açıkladı

SHIB etrafındaki endişeler artarken Shiba Inu yöneticisi olarak bilinen Lucie, piyasa değeri açısından üç yüksek meme coin arasında bir karşılaştırmaya yer verdi. Yönetici; Pepe, Doge ve Dogwifhat büyüme oranları ile SHIB coini karşılaştırarak yüksek potansiyeli meme coinin yüzde 394,500’lük bir artış sergilediğini vurguladı.

Buna karşın en büyük rakibi DOGE yüzde 16,700 büyürken PEPE yüzde 121,73 oranında büyüdü. Bu metrikleri karşılaştırarak SHIB ile benzer meme paraları karşılaştırmaya gerek olmadığını açıklayan Lucie, X paylaşımında farklı kripto paraların da iyi bir yatırım olduğunu açıkladı.

Ekosistemin bir parçası olan BONE, LEASH gibi bilinen alternatiflerin yanında Shiboshis, Sheb ve Shib the MV gibi gerçek varlıkların iyi bir araç olduğunu söyledi. Ayrıca paylaşımında bir süredir piyasaya sürülmesi beklenen ekosistemin önemli bir parçası olan TREAT tokena da değindi. Son olarak Shiba Inu’nun gücünün bağlılıktan geldiğini söyledi.

Shiba Inu fiyat analizi

Son bir haftada yüzde 6’nin üzerinde değer kaybeden SHIB fiyatı, güncel olarak 0,000013 dolardan işlem görüyor. Hafta boyunca ağırlıklı olarak 0,000012 dolar seviyesinde işlem gören meme coin, sert bir düşüşte fiyata yeni bir sıfır ekleyerek 0,0000090 dolara gerileyebilir. Fiyatı; 0,00001648 dolarda yer alan 100 günlük üssel hareketli ortalamanın altında işlem görüyor. DMI endeksine bakıldığında pozitif DI gerilerken mevcut trendin güçlenebileceğini gösteren ADX yatay seyrediyor.

Shıba Inu
SHIB teknik grafik  DMI / Kaynak: CoinMarketCap

MACD indikatörü negatif bölgede olmasına rağmen 0 çizgisine yakın hareket ediyor ve trigger çizgisiyle paralel konumda. MACD çizgisinin triggeri yukarı yönlü kesmesi hâlinde fiyata yönelik iyimserlik yükselebilir. Son olarak Göreceli Güç Endeksi (RSI) 41 seviyesinde.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.