Sandbox anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi

Sandbox anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse alanında aldığı yatırımlarla adından söz ettiren Sandbox, yeni yatırımlarla yoluna devam ediyor. Yaptığı anlaşmalar neticesinde büyüyen platform, MANA’nın önüne geçiyor. Metaverse sahasında yaşanan kıyasıya yarışta SAND şimdiden yerini almış gibi gözüküyor. Ayrıca bu tabanda rakiplerinden daha güçlü olduğu yanları var. 

Sandbox şimdi ise yeni bir ortaklık daha duyurdu. Yaptığı anlaşma ise oldukça önemli. Topluluğun dikkatini çeken bir birliktelik olarak yorumlanıyor. İşte anlaşma ile ilgili daha fazla detaylar…

Japon oyun yayınlama ve geliştirme şirketi Square Enix, IP’lerinden birinin meta veri tabanı tabanlı platformda yer almasına izin vermek için The Sandbox ile yeni bir anlaşmaya vardı. Şirket, en eski fikri mülkiyetlerinden biri olan Dungeon Siege’in unsurlarını The Sandbox’a getirerek oyuncuların bu unsurları kendi özel yapım deneyimlerine dahil etmelerini sağlayacak. 

Square Enix ile Sandbox ortaklık duyurdu

Geleneksel bir oyun şirketi olan Square Enix, önemli bir karara imza attı. Şirketin, IP’lerinden birini sanal dünyaya getirerek SAND ile ortaklık kurdu. Şirketin tanıtacağı IP, 1,7 milyondan fazla kopya satan ve bir dizi devam filmi üreten bir RPG deneyimi olan Dungeon Siege olarak açıklandı.

İşbirliği, Dungeon Siege’in metaverse entegrasyonunu iki farklı şekilde kapsayacak. Square Enix, oyuncuların Dungeon Siege unsurları da dahil olmak üzere deneyimlerin keyfini çıkarmasını sağlayacak. Buna ek olarak unsurları kendi hikayelerini yaratmak için nasıl entegre edebileceklerinin farkına varmasına izin vermek için platformda etkileşimli bir arazi parçası kuracak. 

Square Enix’in iş geliştirme direktörü Hideaki Uehara, anlaşma hakkında şunları söyledi: 

“Dungeon Siege her zaman ilham verici bir macera olmuştur ve oyuncuların kendi kişisel maceralarını yaratmalarını sağlamak için The Sandbox metaverse’e girmek, franchise için heyecan verici yeni bir bölüm açar.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *