featured

Robert Kiyosaki açıklıyor: Bitcoin satın alma zamanı geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son 2 haftadır 60 bin doların altında işlem görüyor. ETF girişleri ve FED faiz indirim beklentileri arasında Robert Kiyosaki, BTC ile ilgili görüşlerini paylaştı. Bu arada Bitcoin fiyatı bir haftadır 53 bin dolar ile 57 bin dolar arasında hareket ediyor. Bunla birlikte Bitcoin balinaları, lider kripto varlığın yükselme potansiyelini göz önünde bulundurarak birikim yapıyor.

Kripto piyasalarına dair zincir üstü veri ve analiz verileri sunan CryptoQuant platformundan alınan verilere göre uzun vadeli Bitcoin sahipleri aylık yüzde 6,3 artışla BTC  hesaplarını büyüttü. Bu verilere göre düşük fiyatlardan yararlanarak Bitcoin alımı yapan balinalarının en hızlı düşüşlerin yaşandığı Şubat 2023 döneminden bu yana en aktif olduğu zaman bu hafta. Ancak analistler, BTC fiyatında dipten bir toparlanma için likidite seviyelerinde iyileşme olması gerektiğini açıklıyor.

Robert Kiyosaki: “Bitcoin veya altın satın alma zamanı”

Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki, toparlanma belirtileri gösteren piyasa hareketlerinin ortasında Bitcoin ve altın almaya yönelik görüşlerini paylaştı. Bitcoin balinalarının birikim yaptığı bu dönemde Robert Kiyosaki X paylaşımında Bitcoin alımını destekleyen bir paylaşımda bulundu. Kiyosaki yalnızca Bitcoin için değil altın ve gümüş için de benzer bir çağrı da bulundu.

“KÖTÜ EL Geliyor: Önceki tweetimde başarının kötü bir el ile başa çıkmayı bilenlere geldiğini söylemiştim. Kötü el şimdi elden çıkıyor. Milyonlar kaybedecek. Lütfen kaybedenlerden biri olmayın. Bitcoin, Wall Street’in Bitcoin’e yüklenmesiyle fiyat olarak yükseliyor. Kötü bir eli harika bir ele dönüştürme zamanınız geldi. Daha fazla altın, gümüş ve Bitcoin satın alın.”

Bitcoin Robert Kiyosaki
Kaynak: X

Daha önce yaptığı paylaşımlarda kötü eli açıklayan yazar Robert Kiyosaki, piyasadaki genel düşüş hissiyatı ile kullanıcıların kaybedenler arasında olma durumu ile kötü eli açıklamıştı. Robert Kiyosaki, son X paylaşımında ise kullanıcıları kötü eli iyi ele çevirmek için Bitcoin, altın ve gümüş satın almaya çağırdı. Bununla birlikte CryptoQuant’a göre zincir üstü göstergeler, 56 bin dolar ile 59 bin dolar arasındaki fiyat hareketlerinin dipten alım için bir sinyal olabileceğinin işaretini veriyor.

Bitcoin ETF girişleri ve güncel Bitcoin fiyatı

11 Temmuz Perşembe günü Bitcoin fiyatı 58,126 bin dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu yazının yazıldığı sırada son 24 saate 58 bin seviyesinde dalgalı bir seyir izledi. İşlem hacmi yüzde 11 düşen lider kripto para Bitcoin ETF’lerinde yaşanan girişle yatırımlara güven verdi. BlackRock Bitcoin ETF’sinde yaşanan bu giriş yatırımcı güvenini tazelerken daha geniş kapsamda benimsenme oranını arttığını gösterdi. Bitcoin ETF’lerinde BlackRock dışında Ark Invest, Invesco, Bitwise ve VanEck gibi şirketler de ETF için önemli girişler bildirdi.

Bitcoin tarafında yaşanan gelişmeler ile birlikte altcoin ve meme coin piyasası da hareketlendi. Başta Ethereum fiyatı olmak üzere XRP, ADA, TRX ve BNB günün erken işlem saatlerinde yüzde 1 ile 3 arasında yükseldi. Buna karşın meme coin sektörü değer kaybediyor. Pepe son 7 günde yüzde 2 düşerken yeni çıkan meme coin Pepe Unchained büyümeyi sürdürüyor.

Pepe Unchined’de erken alım avantajları

Katman-2 ağında işlem göre ilk meme coinlerden biri olan Pepe Unchained (PEPU), Ethereum ağından 100 kat daha hızlı işlem gören bir proje olarak öne çıkıyor. Daha iyi ve daha hızlı kazanımlar sunan PEPU tokenı, bu yazının yazıldığı sırada 0,0083591 dolardan işlem görüyor.

Pepe Unchained Ziyaret Edin

Hızla yükselme potansiyeline sahip olan PEPU’da stake avantajları da bulunuyor. Erken alımda yıllık yüzde 594 pasif getiri sunan proje, stake edilerek üst düzeyde gelir sağlanabilir. Aynı zamanda erken alımda daha düşük fiyatlara sahip olunabilen Pepe Unchained tokenı, düşük ücretler ile katman-2 ağında daha yüksek getiri elde etmeyi sağlar.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *