Ripple bu defa kelime oyunları yapmakla suçlandı – işte ayrıntılar
Ripple bu defa kelime oyunları yapmakla suçlandı – işte ayrıntılar

Ripple’a bir darbe daha: Bu borsa XRP’yi delist etti

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Ripple aleyhindeki davasının ardından, kripto piyasası yapıcısı B2C2 firması Perşembe günü XRP’nin ABD merkezli karşı taraflarla ticaretini durdurdu.

XRP delist edildi

Kripto piyasasındaki en büyük piyasa yapıcı firmalardan biri olan B2C2, ABD’de B2C2 USA aracılığıyla faaliyet göstermektedir. 2019’da piyasaya sürülen birim, B2C2’nin ABD’deki karşı tarafları ile etkileşime girdi. Bu hafta bir notta müşterileri firmanın “XRP ürünlerinde alım satımla ilgili daha fazla işlem yapabileceği” konusunda uyardı.

Şirket o tarihte, “Gelecekteki gelişmeleri müşterilere derhal bildireceğiz” demişti. ABD’li müşterilerin şimdi perşembeye kadar süreleri bulunuyor.

Hareket, Galaxy Digital ve Jump Trading gibi ticaret firmalarının XRP piyasa yapıcılarını durduran benzer eylemlerini takip ediyor.

Bu ayın başlarında B2C2’yi satın aldığını duyuran SBI Holdings, XRP ve Ripple ile benzersiz bir ilişkiye sahip. SBI, Ripple’ın önde gelen yatırımcılarından biridir ve firmanın 200 milyon dolarlık C Serisi fon toplama turunda yer almıştı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir