Ripple
Ripple

1.000.000.000 XRP taşıyan balinadan gizemli mesaj

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple’ın sahip olduğu bir milyar XRP, emanetten serbest bırakıldı. Yaklaşık 309 milyon dolar değerindeki XRP, Ripple’ın üçüncü taraflara satması için hazır durumda.

XRP’nin %54’ü Ripple’da

Ripple, toplam gönderilerin yaklaşık %54’ünü temsil eden yaklaşık 53,5 milyar XRP’ye sahip. Şirket, aylık olarak varlıklarının bir milyarını ihraç ediyor ve kendi payını tezgah üstü özel işlemlerin (OTC) bir parçası olarak üçüncü kişilere satıyor.

Ripple, genellikle emanetten salınan XRP’nin küçük bir kısmını satar ve ayın sonunda geri kalan kısmı soğuk depolara geri gönderir. Dördüncü çeyrek için piyasalara ilişkin raporunda Ripple 2018’de toplam 535,56 milyon dolar değerinde XRP sattığını bildirdi.

Ripple notu bir önceki nota atıfta bulundu

Bu en yeni aktarım, işlemi yürüten doğrulayıcı tarafından eklenmiş ve Ripple’ın kendisinin görünmediği belli bir gizemli bir notu içeriyor.

Yukarıdaki resimde görülen bu ayın dekontunda, Ripple destekçisi Jungle Inc.’in bir YouTube videosuna doğru bir bağlantı içeriyor. Klipte, Jungle, “Devrim televizyonda yayınlanacak” anahtar cümlesinin bir önceki yazıya dahil edildiğini söyledi.

Yeni mutabakatta ayrıca, Ripple ana teknoloji departmanı, David Schwartz, CEO Brad Garlinghaus ve kurucu Chris Larsen de dahil olmak üzere XRP’deki çeşitli rakamlar hakkında bilgiler yer alıyor.

XRP, Ripple emanetten her bırakıldığında, notlar bölümü her zaman merak haline gelir. Daha önceki bir not, Quora’ya konuşan Brad Galringhouse’dan bir alıntıya atıfta bulunarak, “Sürünme… Yürü… Koş…” ifadesini içeriyordu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir