Ripple fiyat analizi: XRP fiyatı alım fırsatı sağlıyor mu?
Ripple fiyat analizi: XRP fiyatı alım fırsatı sağlıyor mu?

Ripple fiyat analizi: XRP fiyatı alım fırsatı sağlıyor mu?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Ripple fiyat analizi, bugün XRP fiyatında daha fazla düşüş gözlemlendiğinden, ayılar hakimiyeti daha fazla ele almış gibi duruyor. XRP için 0,92 dolarda yer alan güçlü destek piyasa baskısı devam ettikçe ve ticaret hacmi önemli ölçüde düştükçe destek kırıldı. Bugün XRP 0,92 dolar desteğinin altına düşmesinin ardından yeni destek seviyesi arıyor.

Bu hafta yaşanan genel kripto düşüşüyle birlikte XRP fiyatıda düşüşte etkilendi ve zarar gördü. Dün boğalar fiyatı biraz toparlamaya çalışsa da bu toparlayış küçük ölçüde oldu. Bugün ayılar hakimiyeti tekrar devraldı ve fiyat tekrar düşüşle karşı karşıya. Ancak son saatlerde bir miktar destek gözlemlendi.

XRP 1 günlük fiyat grafiği: İşlem hacmi büyük oranda düşüyor

Ripple price analysis: XRP decline extends as $0.92 support falters 1

1 günlük Ripple 1 günlük fiyat grafiğine göre işlem hacmi yüzde 40’tan fazla düştüğü için son 24 saat içinde fiyatda yüzde 3,6 düşüş yaşadı. XRP ayrıca geçen hafta yüzde 15’e varan önemli ölçüde büyük kayıpla karşı karşıya kalmıştı. Kripto para fiyatının değer kaybetmesi nedeniyle piyasa değeri yüzde 4,2 oranında düşüş yaşadı.

1 günlük grafik, XRP fiyatında oynaklık tespit ediliyor. Bollinger bantları her iki uçta da aşağı doğru hareket gösteriyor, bu da aşağı yönlü hareketin devam edebileceğini gösteriyor. Fiyat alt bandın yakınında işlem gördüğünden, alt bant XRP desteğini temsil ediyor ve göstergenin ortalama ortalaması XRP için direnç seviyesini 1,09 dolarda yer alıyor.

Hareketli ortalama (MA), fiyatın üzerinde işlem görmeye devam ediyor. MA şu anda 1.01 dolarda yer alıyor. Göreceli güç endeksi (RSI), 31 seviyesinde sinyal verirken bu seviye oldukça düşük satış bölgesini işaret ediyor. RSI nötr bölgede olsa da, eğrisi momentum eksikliği nedeniyle düşük satım bölgesine doğru gidişini gösteriyor, eğer RSI aşırı satım bölgesine adım atarsa, XRP fiyatı daha fazla düşüş kaydedebilir.

Ripple 4 saatlik fiyat analizi, ayıların 0,92 dolarlık desteği kırdığı bugünün 4 saatlik seansının başlangıcında en dik düşüşü kaydettiğini gösteriyor. Bununla birlikte, XRP desteği 0,90 dolardan daha da aşağıda kaldı.

Ripple price analysis: XRP decline extends as $0.92 support falters 2

Ripple 4 saatlik grafik ayrıca yüksek oynaklığı gösteriyor ve oynaklık göstergesinin 0,88 ABD doları işaretindeki alt kısmı kripto için desteği temsil ediyor. XRP için 0,98 ABD doları olan ortalama kripto paranın üstesinden gelinmesi gereken direnci temsil eder. RSI, aşırı satım bölgesine adım attıktan kısa bir süre sonra desteğin gelmesiyle yukarı doğru bir eğri gösteriyor.

Ripple fiyat analizi sonuç

Ripple fiyat analizi, kripto fiyatının tekrar düşüşle karşı karşıya kaldığını gösteriyor. Ancak son yükseliş yardımı, fiyat işlevi için umut verici bir işaret, çünkü XRP yakın zamanda kaybettiği 0,92 dolarlık desteği geri her an geri alabilir. Bununla birlikte, kripto para fiyatının nispeten düşük kalması bekleniyor. Bununla birlikte, bildiğimiz gibi, XRP çok menzile bağlı, bu nedenle 26 Kasım’da yaşanan düşüş iyi bir fırsat olabilir. Giriş için uygun fiyat bekleyen yatırımcılar için de bazı fırsatlar sağladı, bu da satın alma dürtüsünü tetikleyebilir ve XRP fiyatı yükselmeye başlayabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir