Kripto Para Haber – Bitcoin baştan sona bir sayı oyunudur. Sadece 21 milyon BTC var. Kod ve consensus algoritması karmaşık matematikten oluşur. Toplam kripto para her dört yılda bir ikiye bölünüyor ve bu böyle devam ediyor ve dördüncü yarılanmaya doğru gidiyoruz.
Hepsinden önemlisi, bir kripto sermaye yöneticisine göre, Temmuz 2021’e kadar BTC başına 100.000 $’a ulaşmak için Bitcoin fiyatının istikrarlı bir şekilde ulaşması gereken büyüme oranı söz konusu.
Bitcoin fiyatı
Bitcoin’in bugün kripto para başına neredeyse 60.000 doların üzerine çıkması inanılmazdan başka bir şey değil. Eşsiz bir yatırım getirisinin ötesinde bile, koinin bir bilim kurgu filminden koparılmış gibi okunmaya başladığını anlatan hikaye: Gizemli kişi, tüm parayı çeker ve bu muazzam çabanın hakkını vermez.
Satoshi’nin yaratımı artık on yıldan daha eski ve çoğu insanın beklentilerinin çok ötesine geçti. Yalnızca geçen yıl içinde, piyasa değerine göre önde gelen kripto para birimi, Nisan ayından bu yana günlük ortalama %0,65 oranında büyüdü ve bu da değerde yaklaşık on kat artışla sonuçlandı.
Mevcut hızda, kripto sermaye yöneticisi Timothy Peterson’a göre, Bitcoin fiyatı 30 Haziran’a kadar 100 bin dolara ulaşacak.
Bitcoin fiyatı, benzer bir oranda tırmanmaya devam etmek ve kripto para başına 100.000 $’dan daha fazlasına ulaşmak için geçen yıl ile karşılaştırılabilir bir ivmeyi sürdürmelidir. Rakam şu anda mevcut fiyat hareketine 10.000 $’dan daha yakın. Bu nedenle potansiyel olarak daha ulaşılabilir bir rakam olarak karşımıza çıkıyor.
Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!
En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.
Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.