Popüler Bitcoin borsası Coinbase
Coinbase artık New York'ta da Stellar ve Chainlink’i desteklemeye başlıyor

Popüler Bitcoin borsası Coinbase’de yatırımcıları endişelendiren gelişme

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Bitcoin ve kripto para birimi  borsası Coinbase Inc., TD Ameritrade Holdings Corp.’un eski yöneticisi olan ve  görevini bırakmadan önce borsada başkan ve baş işletme görevlisi olan Asiff Hirji’nin şirketten ayrılacağını ve bunun yatırımcılar arasında endişelere neden olduğunu açıkladı.

Popüler Bitcoin borsası Coinbase’de kritik istifa

Coinbase CTO’su Balaji Srinivasan’ın aynı zamanda Mayıs ayı başlarında Coinbase’den istifa etmesi nedeniyle yatırımcıların üst düzey yönetimin istikrarı konusunda endişelenmesine neden oldu. Coinbase kurucu ortağı Brian Armstrong konuya yönelik bir açıklamada bulundu:

Asiff’in son 18 aydaki katkılarından dolayı inanılmaz minnettarız. Tecrübesi ve danışmanlığı, Coinbase’in tarihinin önemli bir bölümüne rehberlik etmesine yardımcı oldu,  Hem şirketin hem de kripto alanın hızlı bir şekilde büyüdüğü kritik bir zamanda ekibimize katıldı ve bu da kendisinin geniş deneyiminden faydalanmamızı sağladı.

Şirketin başkan yardımcısı Emilie Choi, Asiff Hirji’den sonra şirkettin baş işletme görevlisi görevini üstlenecek.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir