Popüler analiste göre, Bitcoin’in 20 bin dolara ulaşma şansı
Popüler analiste göre, Bitcoin’in 20 bin dolara ulaşma şansı

Popüler analiste göre, Bitcoin’in 20 bin dolara ulaşma şansı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) şu anda fiyatı konusunda çok olumlu bir duyarlılık yaşadığından, analistler ve uzmanlar gelecekte sanal para biriminde neler olacağını tartışıyorlar. Tanınmış bir kripto analisti ve yatırımcısı olan Josh Rager’e göre, Bitcoin yeni yükselişlere giden mevcut yükseliş eğiliminde %25 geride kalıyor.

Analist: “Bitcoin fiyatının büyümesi için zamana ihtiyaç var.”

Bitcoin, yılın başından beri çok olumlu bir şekilde davrandı. Nitekim, dijital para birimi 1 Ocak’tan bu yana %150’nin üzerine çıkabildi. Aynı zamanda, en popüler kripto para birimi şimdiden sanal para biriminin düştüğü fiyat olan 3.200 doları çok geride bıraktı. Josh Rager, 31 Mayıs’ta Bitcoin grafiğindeki tarihsel döngülere bakarak, her boğa piyasasının önceki yükselişin uzunluğunu aştığını görmenin mümkün olduğunu açıkladığı bir tweet yazdı. Dahası, yaklaşmakta olan zirveden çok uzakta olduğumuzu söyledi.

Genel olarak, dijital para biriminin fiyatı, halving olayından bir yıl önce ve sonra çok iyi bir performans gösterme eğilimindedir. Mayıs 2020’de, Bitcoin halving’e gidecek, bu madencilerin işlemlerin onaylanması için şu anda aldıklarından %50 daha az Bitcoin alacağı anlamına geliyor. Bu sanal para birimine olan talebin artması ve daha düşük bir ihracın gerçekleşmesi ile fiyatın artması bekleniyor.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1134458358814203904

Bitcoin’e kurumsal ilgi ve talep artıyor

Büyüyen perakende talebi, artan kurumsal ilgi ve iyileştirilmiş gözetim altyapısı gibi birçok potansiyel Bitcoin katalizörü var. Grayscale aşağıdaki ifadeleri içeren bir rapor yazdı:

Kurumsal yatırımcılar, ilk çeyrekte (%73) Grayscale ürünlerine yönelik toplam talebin en yüksek yüzdesini oluşturdu. Bu, son on iki aydaki giriş oranı ile de aynıydı (%73). Daha önceki raporlarda belirttiğimiz gibi, birçok kurumsal yatırımcı mevcut düşüşü çekici bir giriş noktası olarak görüyor.

Yatırımcılar, dijital para biriminin geleceği konusunda açıkça yükseliş gösteriyorlar. Gerçekten de, Grayscale Bitcoin Trust, Bitcoin başına 11.600 dolarlık bir bedele sahip, bu dijital varlığın piyasa fiyatından %30 daha fazla.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir